Райдужна форель запечена з розмарином і лимоном
Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 1
Цього разу кулінарний блогер Евеліна Попова приготувала простий, але вишуканий рецепт запеченої форелі. Ммммм ... аромат відчувається навіть просто дивлячись на фотографії!
1. Готуємо рибу: чистимо, обробляємо, прибираємо нутрощі.
2. Тепер приступаємо до заправки: змішуємо пару столових ложок оливкової олії з соком половини лимона, чайною ложкою лимонної цедри сіллю і перцем свіжомеленим. Натираємо цією заправкою рибу з усім сторін і в середині.
3. Розмарин розбираємо на листочки і закладаємо всередину, лимон ріжемо на дольки, обкладає рибу, загортаємо в пергамент і даємо їй полежати 10-15 хвилин.
4. Тим часом розігріваємо духовку до 180 С і ставимо рибу на 30-40 хвилин. У моїй духовці Pyramida я вибираю режим традиційний нагрів і відправляю на середню полицю, можна запікати рибу прямо на решітці або на деку. Дуже зручно, що в духовці є таймер, можна задати час і спокійно займатися своїми справами.
5. Коли продзвенів таймер, можна діставати рибу, дати їй трохи охолонути, звільнити від пергаменту, лимона і розмарину. Рибу подавайте зі свіжим салатом або гарніром, до такої страви відмінно підійде біле сухе вино.
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com
-
Груша «Прекрасна Олена»
-
Картопля зі шпинатом у вершковому соусі
Готовит: Едуард Насиров
-
Морозиво семіфредо з праліне
Готовит: Едуард Насиров
-
Запечена свинина на рожні
Готовит: Сергій Калінін
-
Сырники, запеченные с шоколадом
Готовит: Сергій Калінін
-
Мексиканські варіації: енчіладас з кіноа
Готовит: Катерина Артюхова
-
Капкейкі з шоколадним ганашем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Еклери con Crema pasticcera
Готовит: Катерина Артюхова
-
Лазанья alla siciliana
Готовит: Катерина Артюхова
-
Канелоні з рікотою та шпинатом під соусом Бешамель
Готовит: Катерина Артюхова
-
Вівсяне печиво з імбирем
Готовит: Юлія Кубрак
-
Шоколадно-банановий крем
Готовит: Юлія Кубрак
-
Розумний пиріг
Готовит: Юлія Кубрак
-
Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом
Готовит: Юлія Кубрак
-
Фондю без фондюшниці – ідея до 8 березня
Готовит: Марина Ярославцева
-
Рис з овочами і морським коктейлем
Готовит: Марина Ярославцева
-
Ідеальний морквяний торт
Готовит: Настя Попандопулос
-
Крем-карамельні кошики
Готовит: Настя Попандопулос
-
Пряникові чоловічки
Готовит: Евеліна Попова
-
Коктейль з морепродуктів
-
Булочки з дріжджового тіста
-
Каннелоні з соусом «Бешамель»
-
Салат з овочів гриль