• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Розумний пиріг
#

Розумний пиріг

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 10

  • #
  • #
Розумний пиріг - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Майстриня на всі руки, чудова Юлія Кубрак розповідає: "чи чули ви коли-небудь про розумний пиріг? Заінтриговані? Я поясню: таку назву пиріг отримав за те, що однорідна рідка суміш під час готування самостійно розділяється на три шари: знизу утворюється щільний крем , посередині повітряне суфле, а зверху виходить бісквіт. Я додала зверху чорницю і, треба визнати, через неї верхній шар не зміг належним чином піднятися, але з ягодами цей пиріг стає ще розумнішим і цікавішим, тому рекомендую додавати."

1. Растапливаем вершкове масло, відставляємо в сторону, даємо охолонути.

2. Білки відділяємо від жовтків і ставимо охолоджуватися в холодильник.

3. Жовтки збиваємо з пудрою, водою і ваніллю, додаємо до них розтоплене масло, збиваємо.

 Готуємо розумний пиріг з технікою Pyramida

4. Просіваємо борошно і лопаткою, акуратно в декілька заходів додаємо в суміш з жовтків.

5. Молоко підігріваємо до теплого стану і додаємо до суміші, перемішуємо лопаткою.

6.  Дістаємо холодні білки і збиваємо їх з дрібкою солі до повітряної піни.

7. Акуратно додаємо білки в тісто і перемішуємо лопаткою до однорідної консистенції.

8. Ставимо в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку Pyramida на 45 хвилин. Так як верх пирога повітряний і може швидко підрум'янитися, в цьому випадку підійде стандартний режим нагріву. Моя духова шафа Pyramida дуже швидко нагрівається, це дуже зручно.

 Готуємо розумний пиріг з технікою Pyramida9. Виймаємо, даємо повністю охолонути і тільки тоді нарізаємо. Я зверху натерла цедру лимона, з чорницею це дуже вдале поєднання. Можна і не додавати ягідки в пиріг, а залишити лаконічним ванільним або ж додати до суміші какао, тоді пиріг вийде з шоколадним смаком. Рекомендую насолоджуватися ним в теплому вигляді.

 Готуємо розумний пиріг з технікою PyramidaХочу так само підвести міні-підсумок мого тест-драйву і міцної дружби з технікою для кухні Pyramida. Минуло півроку, техніка (у мене варильна поверхня і духовка) працює бездоганно не дивлячись на дуже активне використання і роботу по 5-8 годин майже кожен день. Поки що не всі функції протестовані, але багато хто вже успішно пройшли перевірку. У найближчих планах – запекти що-небудь в режимі гриль, давно мріяла про цей режим і можливості насолодитися їжею як на живому вогні.

Слідкуйте за постами.Нехай вічне літо панує у вас в душі :)


Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

• масло - 115 г

• молоко - 480 мл

• яйця - 4 шт

• цукрова пудра - 150 г

• вода - 1 ст.л.

• борошно - 115 г

• ваніль - за смаком

• сіль - за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Вівсяне печиво з імбирем
    Приготовить
    Вівсяне печиво з імбирем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.