![#](http://cooking.pyramida.ua/public/images/chef-icn2.png)
![#](http://cooking.pyramida.ua//public/images/cutlery-icn3.png)
![#](/public/files/images/authors/Pyramida-bloger-avatar_780x500_Popandopulos.jpg)
Настя Попандопулос
Кондитер, кулинарный блогер
Автор блогу: www.sweet-laboratory.blogspot.com
Нереально смачні чорничні капкейкі, ідеальний морквяний пиріг ... Знайомтеся, автор всього цього красивого і смачного — мегаталановита Анастасія Попандопулос. Настя назавжди підкорила нас своїми апетитними фоторецептами, просоченими ароматами домашньої випічки.
Приготувати на швидку руку біскотті з журавлиною і волоськими горіхами? Легко! У нашою майстрині і фудблогера завжди під рукою вірний помічник — духовка Pyramida. Дивишся на це блюдо, і так і хочеться занурити біскотті в червоне вино, як рекомендують італійці.
Найніжніші кремові кошики, повітряні торти, чизкейки, солодкі і м'які пироги — від фоторецептів Насті віє теплом і домашнім затишком. І вже подумками вариш собі дуже велику чашку какао, береш книгу і насолоджуєшся морквяним тортом під шум осіннього дощу.
А як щодо бананового торта з ананасами і попкорном? Дивлячись на чудовий фоторецепт, відразу хочеться приготувати цей десерт і побалувати друзів або сім'ю. Чому б і ні? Приєднуємося до блогу Анастасії Попандопулос, і смакуємо разом десерти Sweet Lab.
![#](/public/images/cutlery-icn2.png)
![#](/public/images/plate-icn.png)