Коктейль з морепродуктів
Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 2
Якщо ви хочете підживити свій організм чимось смачненьким, корисним, але при цьому ще й легким, блюдо з морського коктейлю буде ідеальним вибором.
Рецепт коктейлю з морепродуктів дуже простий.
1. У киплячу підсолену воду висипаємо морепродукти і варимо їх близько 1 хвилини на дальній лівій конфорці (готуємо на варильній поверхні Pyramida) на помірному вогні.
2. Готуємо маринад: змішуємо цедру лимона і сік лимона і лайма, додаємо дрібку розмарину.
3. Зливаємо воду і висипаємо морепродукти в глибоку миску, заливаємо маринадом і залишаємо на 5 хвилин.
4. Натираємо сир на крупній тертці.
5. Коли морепродукти просочаться маринадом, засипаємо їх в глиняний горщик, посипаємо зверху сиром і заливаємо вершками і оливковою олією.
6. Ставимо горщик в духовку Pyramida F 83 ER ivory Rustico, вибираємо температуру 200 градусів і режим «Конвекція». Ставимо таймер на 10 хвилин.
Коктейль з морепродуктів готовий!
• Королівська креветка– 150 г
• Велика мідія – 100 г
• Восьминіжки – 150 г
• Вершки – 100 г
• Моцарелла – 200 г
• Лимон – 1 шт
• Лайм – 1 шт
• Петрушка – 30 г
• Оливкова олія – 50 г