• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Коктейль з морепродуктів
#

Коктейль з морепродуктів

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 2

  • #
  • #

Якщо ви хочете підживити свій організм чимось смачненьким, корисним, але при цьому ще й легким, блюдо з морського коктейлю буде ідеальним вибором. 

Рецепт коктейлю з морепродуктів дуже простий. 

 

1. У киплячу підсолену воду висипаємо морепродукти і варимо їх близько 1 хвилини на дальній лівій конфорці (готуємо на варильній поверхні Pyramida) на помірному вогні. 

2. Готуємо маринад: змішуємо цедру лимона і сік лимона і лайма, додаємо дрібку розмарину. 

3. Зливаємо воду і висипаємо морепродукти в глибоку миску, заливаємо маринадом і залишаємо на 5 хвилин.

4. Натираємо сир на крупній тертці. 

5. Коли морепродукти просочаться маринадом, засипаємо їх в глиняний горщик, посипаємо зверху сиром і заливаємо вершками і оливковою олією. 

6. Ставимо горщик в духовку Pyramida F 83 ER ivory Rustico, вибираємо температуру 200 градусів і режим «Конвекція». Ставимо таймер на 10 хвилин. 

Коктейль з морепродуктів готовий!

#
Інгредієнти

• Королівська креветка– 150 г

• Велика мідія – 100 г

• Восьминіжки – 150 г

• Вершки – 100 г

• Моцарелла – 200 г

• Лимон – 1 шт

• Лайм – 1 шт

• Петрушка – 30 г

• Оливкова олія – 50 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida PSE 640 ivory Rustico

Варильна поверхня

Pyramida PSE 640 ivory Rustico

Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Духова Шафа

Pyramida F 83 ER ivory Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Сібас, запечений у морській солі
    Приготовить
    Сібас, запечений у морській солі
  • Кисло-солодка свинина по-китайськи
    Приготовить
    Кисло-солодка свинина по-китайськи
  • Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
    Приготовить
    Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.