Каннелоні з соусом «Бешамель»
Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-5
Віка – найяскравіша і життєрадісна учасниця нашого проекту. Користуючись технікою Pyramida більше трьох років, відкрила для себе кухні різних народів світу. Сьогодні вона презентує своє улюблене італійське блюдо каннелоні з соусом «Бешамель». Рецепт простий, а смак унікальний! Спробуйте приготувати і переконайтеся в цьому самі)
Каннелоні будемо готувати з двома начинками: м'ясною і сирною
1. Спочатку наріжте дрібно овочі: цибулю, часник, шпинат і помідори.
2. Підсмажте овочі. В першу чергу шпинат, поки він не стане сухим, а окремо – цибулю разом з часником.
3. Підготуйте начінки:
• Сирна – шпинат, цибуля, часник і сир
• М'ясна – фарш, цибуля і помідори
4. Підсмажену цибулю розділіть на дві частини. Одну половину додайте до шпинату, а другу – залиште для м'ясної начинки.
5. Підсмажте фарш. Смажиться він недовго, близько 10 хвилин. Коли він буде практично готовий, посоліть і поперчіть за смаком.
6. У готовий фарш додайте підсмажені цибулю і помідори.
7. Відваріть каннелоні до стану альденте (близько 3-х хвилин).
8. Приготуйте соус «Бешамель». Для цього необхідно 50 грам вершкового масла розтопити до рідкого стану і додати 2 столові ложки борошна. Коли маса стане однорідною, додайте 1 літр теплого молока і варіть поки маса не придбає стан рідкої сметани.
9. Наповніть трубочки каннелоні начинками, складіть в деко і залийте соусом «Бешамель».
10. Розігрійте духовку до 180 градусів, виставте таймер на 50 хвилин і включіть режим «Стандартний».
11. Ставте каннелоні в духовку на 20 хвилин.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте смачно і різноманітно з технікою Pyramida!»
• Каннелоні – 300 г
• Фарш свинячий або курячий – 500 г
• Помідори – 500 г
• Цибуля – 200 г
• Часник – 3 зубки
• Твердий сир – 150 гр
• Сир – 200 гр
• Шпинат – 100 гр
• Мускатний горіх – за смаком
• Рослинна олія
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком
Соус "Бешамель"
• Вершкове масло – 50 г
• Борошно – 3 ст. л
• Молоко – 1 л
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком