• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Картопля зі шпинатом у вершковому соусі
#

Картопля зі шпинатом у вершковому соусі

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3

  • #
  • #

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaСьогодні, кулінарний блогер Едуард Насиров, пропонує нам дуже просту, але шалено смачну страву. Готується вона легко, а смак просто приголомшливий – перевірено роками!

Готувати картопля зі шпинатом у вершковому соусі я буду на новій варильній поверхні Pyramida VCH 640/0 U – першій склокераміки, виробленій в Україні.

1. Шпинат вимити, нарізати середньо. Покласти шпинат в невеликий сотейник або сковороду і протушкувати його до м'якості під кришкою (режим 4-5 протягом 3-4 хвилин).

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою Pyramida2. Картоплю очистити і відварити в трохи підсоленій воді до напівготовності (7-10 хвилин після закипання - в залежності від сорту).

3. Часник і чилі подрібнити.

4. Картоплю нарізати середніми шматочками. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити картоплю до світло-золотистого кольору, додати подрібнений часник і чилі, імбир, трави, куркуму і готувати 3-4 хвилини, помішуючи.

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою Pyramida5. Додати вершки і протушкувати ще 1-2 хвилини на середньому вогні. В останню чергу додати шпинат, добре перемішати, прогріти ще 1 хвилину і можна подавати до столу!

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaСмачного!!!

 Картопля зі шпинатом готуємо з технікою PyramidaАвтор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Картопля – 400 г

• Шпинат – 200 г

• Оливкова олія – 2 ст.л

• Італійські трави – 1/2 ч.л

• Часник – 2 зубчики

• Перець чилі – 1 шт

• Імбир сухий – 1 ч.л

• Куркума – 1 ч.л

• Вершки жирні – 100 мл

• Сіль – за смаком

• Перець – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida VCH 640/0 U

Варильна поверхня

Pyramida VCH 640/0 U

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Кольорові гарбузові вареники
    Приготовить
    Кольорові гарбузові вареники
  • Шоколадно-абрикосовий торт
    Приготовить
    Шоколадно-абрикосовий торт
  • Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами
    Приготовить
    Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.