• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Сырники, запеченные с шоколадом
#

Сырники, запеченные с шоколадом

Час приготування: 1 час | Кількість порцій: 4

  • #
  • #
Сырники, запеченные с шоколадом - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Видатних кухарів багато, але не всі з них вміють пояснювати рецепти так легко і яскраво, як Сергій. Цей талант знадобився на зйомках телешоу, де він вчить готувати зіркових гостей, одночасно стежачи за блюдом і утримуючи увагу глядачів доречними порадами. На цей раз Сергій підготував рецепт сирників спеціально для випікання в техніці Pyramida. 

1. Манку змішати з сиром і залишити на 10-15 хвилин. Сир, за бажанням, можна спочатку протерти через сито. 

2. Збити яйця з цукром. 

3. Змішати сир з яйцями, додати сметану, ванільний цукор, розтертий шоколад, апельсиновий сік і добре перемішати. 

4. Викласти сирники в силіконову форму на 3/4 висоти форми.

5. Випікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів в традиційному режимі. Спочатку на верхній полиці, потім – на середній. 

6. Дати охолонути прямо в формі. 

7. Подавати з цукровою пудрою і джемом.

Автор: кулінарний експерт Сергій Калінін

Сергій Калінін

Готує:

Сергій Калінін
#
Інгредієнти

• Сир домашній 9% – 400 г

• Шоколад – 50 г

• Манка – 2 ст. л.

• Цукор – 4 ст. л.

• Сметана 15% – 2 ст. л.

• Яйця – 2 шт

• Ванільний цукор – 0,5 ч. л.

• Апельсиновий сік – 3 ст. л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 84 EIX-P Luxe

Духовой шкаф

Pyramida F 84 EIX-P Luxe

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Голець, запечений з лимоном
    Приготовить
    Голець, запечений з лимоном
  • Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
    Приготовить
    Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
  • Сібас, запечений у морській солі
    Приготовить
    Сібас, запечений у морській солі
  • Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
    Приготовить
    Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
  • Тікка-масала
    Приготовить
    Тікка-масала
  • Пісні гарбузові кекси
    Приготовить
    Пісні гарбузові кекси
  • Рататуй
    Приготовить
    Рататуй
  • Коктейль з морепродуктів
    Приготовить
    Коктейль з морепродуктів
  • Овочевий квартет
    Приготовить
    Овочевий квартет
  • Літній суп
    Приготовить
    Літній суп

    Готовит: Евеліна Попова

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.