• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Груша «Прекрасна Олена»
#

Груша «Прекрасна Олена»

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Груша Наближається найромантичніше свято, а це значить, що пора подумати, чим порадувати своїх половинок або ж цілісних себе). Сьогодні хочу запропонувати вам зробити рімейк одного з найпрекрасніших (на мій смак) десертів – «Прекрасна Олена». Варіантів рецептів дуже багато, тому пропоную той, яким користуюся вже 5 років. Готувати ми будемо на унікальній варильній поверхні Pyramida VCH 640/0 U – першій стеклокерамичній електричній поверхні, виробленій в Україні.

1. Зняти цедру з апельсина, видавити з нього сік. У сотейник покласти корицю, цукор, сік і цедру апельсина, влити бурбон.

Груша 2. Влити в сотейник вино і поставити на середній нагрів (я вибрав режим нагріву 5-6). Довести масу до кипіння.

3. Груші очистити від шкірки, залишивши хвостик. Кожну грушу розрізати навпіл і акуратно видалити серцевину. Половинки груш покласти в гарячий сироп, закрити посудину кришкою і варити на мінімальному вогні (режим 2), поки груші не стануть м'якими (але не кашоподібними) 10-15 хвилин в залежності від самої груші.

Груша 4. Зняти сотейник з вогню і повністю остудити груші в сиропі. Якщо перекласти в контейнер і залишити на ніч у холодильнику, стане тільки краще.
Груша 5. Займаємося приготуванням шоколадного соусу. Шоколад розтопити з вершками на водяній бані. Зняти з вогню і остудити до кімнатної температури.

Груша 6. Викласти на тарілки (або в креманки) половинки груш зрізом вгору, покласти на них по кульці морозива і щедро полити шоколадним соусом!

Смачного!!!

Груша

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джеело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Груші – 2 шт (великі тверді)

• Шоколад темний – 100 г 

• Вершки жирні – 200 мл 

• Ром / бурбон / амаретто – 50 мл 

• Цукор– 2 ст.л

• Кориця – 1 паличка

• Апельсин – 1 шт

• Вино – 300 млчервоного сухого 

• Ванільне морозиво або збиті вершки

Готуємо з Pyramida
Pyramida VCH 640/0 U

Варильна поверхня

Pyramida VCH 640/0 U

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Перловочка зі шкварками
    Приготовить
    Перловочка зі шкварками

    Готовит: Сергій Калінін

  • Не люлякі, не кебаб!
    Приготовить
    Не люлякі, не кебаб!

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Зимовий фруктово-горіховий кекс
    Приготовить
    Зимовий фруктово-горіховий кекс

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.