• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Морозиво семіфредо з праліне
#

Морозиво семіфредо з праліне

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 5-6

  • #
  • #

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою PyramidaХто сказав, що морозиво – це літній десерт?) Кулінарний блогер Едуард Насиров сьогодні ділиться з нами одним з найулюбленіших варіантів! Не бійтеся: готувати смачне морозиво можна запросто вдома! Головне – дотримуватися нескладної інструкції! Допомагати в приготуванні буде для варильна поверхня Pyramida VCH 640/0 U – перша модель, вироблена в Україні.

1. Фундук обсмажити, очистити від лушпиння.

2. Зі 100 г цукру зварити карамель і додати в неї фундук, перемішати і вилити карамель на перевернутий деко. Дати застигнути.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida3. Після застигання подрібнити горіхи в блендері до крихт.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida4. Прогріти вершки з ваніллю до гарячого стану. Додати злегка збиті з цукром, що залишилися жовтки, перемішати і поставити на середній вогонь (режим 4-5), варити помішуючи до легкого загустіння.

5. Додати в крем горіхову крихту.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida6. Збити білки до м'яких пиків, додавши дрібку солі. Ввести білки обережно в отриманий крем. Розлити крем по формах і відправити в морозильник на 3-4 години.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida7. Перед подачею можна прикрасити шоколадом або за своїм бажанням.

Смачного!!!

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Фундук – 1 склянка

• Цукор – 150 г

• Яйця – 3 шт

• Вершки жирні – 400 мл (33-35%)

• Сіль – щіпка

• Ванільний екстракт – 1 ч.л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida VCH 640/0 U

Варильна поверхня

Pyramida VCH 640/0 U

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Коктейль з морепродуктів
    Приготовить
    Коктейль з морепродуктів
  • Американські млинці з кукурудзяним борошном
    Приготовить
    Американські млинці з кукурудзяним борошном

    Готовит: Ольга Драч

  • Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом
    Приготовить
    Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.