• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом
#

Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 4-8

  • #
  • #
Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Сьогодні Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги., пропонує, щоб ми приготували чудово-смачний перевертень з апельсинами.

Мені пощастило використовувати рідкісні в наших краях червоні апельсини, їх ще називають сіцілійськими. Зрозуміло, підійдуть і звичайні. На ваш розсуд можна зрізати шкірку – таким чином, пиріг стане ніжніше і однорідніше за структурою, але зникне така бадьора цитрусовая острінка. Також, хочу попередити, що шкірка у лайма стає трохи жорсткою при термічній обробці, тому різати пиріг складніше. Апельсинова ж навпаки – розм'якшується і стає цукатами.

Успішно приготувати за цим рецептом мені допоможуть мої супер-герої на кухні – духова шафа і варильна поверхня Pyramida серии Rustico.

1. Порізати апельсини. 

2. Цукор висипати на сковорідку або сотейник, додати воду і варити сироп на середньому вогні (на моїй варильній поверхні Pyramida я використала режим 6). Вода повинна майже вся випаруватися, а цукор придбати гарний бурштиновий відтінок. Як тільки карамель буде готова, додати в неї вершкове масло, перемішати, зняти з плити і вилити в нероз'ємну жароміцну форму (у мене 23 см).

 Пиріг перевертень з цитрусовими готуємо з кухонною технікою Pyramida3. Зверху на карамель викласти від центру по колу цитрусові кружечки.

Готуємо тісто:

4. Збиваємо білки з дрібкою солі в стійку піну.

5. В окремій мисці змішуємо 2 види борошна і розпушувач.

6. Збиваємо масло і цукор.

7. Додаємо до масла по 1 жовтку за раз і продовжуємо збивати.

8. Потім починаємо чергувати, збиваючи після кожного додавання: 1/3 борошна, половину молока, 1/3 борошна, молоко що залишилося і потім решту борошна.

9. Викласти тісто на апельсини, розподілити по поверхні.

 Пиріг перевертень з цитрусовими готуємо з кухонною технікою Pyramida10. Поставити перевертень в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і пекти хвилин 45. Готовність перевіряти методом «сухої зубочистки».

Цього разу мені було цікаво поекспериментувати з різними режимами нагріву моєї духової шафи Pyramida. Перші 35 хвилин пиріг запікався в режимі конвекція, а останні 10 я використала верхній гриль. Експеримент вдався – зверху утворилася дуже рум'яна хрустка скоринка, а під нею залишився м'який пухнастий бісквіт.

11. Дістаємо готовий пиріг з духовки. Даємо охолонути в формі хвилин 10. Потім акуратно відокремлюємо краї пирога від форми. Зверху кладемо тарілку і перевертаємо.

 Пиріг перевертень з цитрусовими готуємо з кухонною технікою PyramidaПиріг-перевертиш з апельсинами готовий!

Насолоджуйтесь сонячною весною :)

 Пиріг перевертень з цитрусовими готуємо з кухонною технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.

Джерело: facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

• Апельсини – 2 шт

• Цукор – 60 г (для карамелі)

• Вода – 3 ст. л

• Вершкове масло (розм'якшене) – 113 г (для карамелі – 2 ст. л., решта в тісто)

• Яйця – 2 шт (розділити на жовтки і білки)

• Цукор – 130 г (для тіста)

• Борошно пшеничне – 140 г

• Борошно кукурудзяне – 40 г

• Розпушувач – 1 ст. л

• Молоко – 130 мл

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова Шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Великодній куліч
    Приготовить
    Великодній куліч
  • Зелені млинці з лососем, крем-сиром і яйцем пашот
    Приготовить
    Зелені млинці з лососем, крем-сиром і яйцем пашот

    Готовит: Евеліна Попова

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.