Салат з овочів гриль
Час приготування: 15 хвилин | Кількість порцій: 4-5
Гарячий рецепт салату з овочів гриль в прямому сенсі гарячий!
1. Черрі наколюємо виделкою і укладаємо в форму для запікання разом з дрібно рубаним часником. Збризгуємо оливковою олією і струшуємо форму, щоб кожен помідор покрився маслом.
2. Розміщуємо форму під розігрітий гриль.
3. Баклажан нарізаємо під кутом, перець очищаємо від насіння і розрізаємо на четвертинки, викладаємо до помідорів, теж окропивши маслом.
4. Овочі готуємо під грилем близько 10-15 хвилин при температурі 240 градусів.
5. Поки овочі готуються, з'єднуємо інгредієнти заправки і вимішуємо до однорідності.
* До речі, кислуватий смак можна збалансувати за потребою медом або кленовим сиропом. Можна добавити стевіозід зовсім на кінчику ножа.
6. Готові овочів нарізаємо (крім помідор) і висипаємо в миску, заправляємо і перемішуємо з крупно рубаною петрушкою. При подачі посипати кунжутним насінням.
На відміну від смажених, овочі, приготовані на грилі, зберігають свої поживні елементи, залишаються соковитими і смачними. Так що ми разом з Сонею Руденко бажаємо вам приємного апетиту і міцного здоров'я! ;)
Автор: кулінарний блогер Соня Руденко
Джерело: tastydiet.livejournal.com