• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Клафуті з вишнею
#

Клафуті з вишнею

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 10

  • #
  • #

 Готуємо клафуті з вишнею в духовці Pyramida

Пиріг з вишнями – це смачно. А клафути з вишнями – смачно подвійно. Втричі, якщо його готує справжня львівська майстриня Катя Артюхова. Вона внесла нові нотки в рецепт класичного клафути і розповіла нам рецепт. Давайте ж спробуємо приготувати його! ;)

1. Промийте вишні та очистіть їх від кісточок ( я використовувала готову свіжоморожену без кісточок). Злийте сік з ягід.

2. Покладіть в чашу блендера молоко, цукор, яйця, ванільний цукор, сіль, борошно і збийте на великій швидкості протягом 1 хв. Тісто буде дуже рідким. Консистенція виходить аналогічною, як у налисників.

 Готуємо в духовці Pyramida

3. Змастіть форму вершковим маслом. Налийте у неї слой тіста завтовшки 0,5 см. Поставте форму на плитку на середній вогонь та потримайте її на ньому протягом 3-4 хв., доки тісто не "схопиться". Тісто має нагадувати налисник, який пора перегортати :) (тільки ж не перестарайтесь, воно не має темнішати). І так, посуд я ставила на металеву підставку, аби не псувати білий колір форми.

4. Викладіть у форму вишні, посипте їх цукром та залийте залишками тіста.

5. Випікайте Клафуті у розігрітій до 175 градусів духовці на середньому рівні протягом години. Страва має підійнятись та підрум'янитись. Остигаючи, десерт трохи "впаде" – це нормально.

 Готуємо в духовці Pyramida

6. Перед подачею Клафуті можна посипати цукровою пудрою.

На смак цей десерт нагадує чи то густий заварний крем, чи то манну запіканку. У деяких відгуках я читала, що люди скаржились на відчутний запах молока. Молоко тут дійсно виступає сильним інгредієнтом, але його смак тут присутній, як і в будь-якому заварному кремі.

 Клафуті з вишнею від Каті Артюховій

Словом, як завжди, просто та досить швидко. Якщо Вам потрібно оперативно придумати хороший десерт і якщо Ви любите смак заварного крему, то це воно!

Ну і звісно, куди ж я без своєї улюбленої духової шафи Pyramida
F 84 EIX-P LUXE.

 Відгуки про духовки Pyramida

Готувала, як завжди, на стандартному режимі. Духовка далі мене дуже тішить: нагрівається швиденько, працює чітко, електрики їсть небагато.

 Відгуки користувачів про духовки PyramidaНу і колір, колір! Ніяк не можу почати ставитись до її внутрішнього оздоблення, як до чогось буденного. Чомусь, завжди відкриваю її і на кілька хвилин “зависаю” погдядом на антипригарних внутрішніх стінках з блактиним відтінком Du Pont.

Мабуть, уроки малювання дали своє, я більше фокусуюсь і вловлюю приємні мені кольорі і, як не смішно, але цей таки дуже мені до вподоби.

Ще одна позитивна річ – у духовці присутня функція тангенціального охолодження.

Тобто, коли Ви приготували страви, Вам не потрібно відкривати дверцята духової шафи та наповнювати Вашу кухню зайвими запахами та парою.

Достатньо скрутити ручку температури до 0, та аналогічно перемкнути режим на “0”, після чого в духовій шафі ще певний час працюватиме вентилятор, який і забезпечуватиме її охолодження.

Смачного!

Автор: кулінарний блогер Катерина Артюхова
Джерело: tastyworld.com.ua

Катерина Артюхова

Готує:

Катерина Артюхова
#
Інгредієнти

• вишні без кісточок (свіжої або мороженої) - 400 г 

• молоко - 1 + 1/4 склянки 

• цукор - 1/3 склянки 

• яйця - 3 шт.

• ванільний цукор - 1 ч.л. 

• щипотка солі

• борошно - 0,5 склянки 

• вершкове масло для змащення форми

• жароміцна форма діаметром 25 см

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 84 EIX P Luxe

Духова шафа

Pyramida F 84 EIX P Luxe

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Смажений рис з яйцем по-шанхайськи
    Приготовить
    Смажений рис з яйцем по-шанхайськи
  • Пісні гарбузові кекси
    Приготовить
    Пісні гарбузові кекси
  • Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
    Приготовить
    Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
  • Баклажани з овочами і сиром Парміджано-Реджано
    Приготовить
    Баклажани з овочами і сиром Парміджано-Реджано
  • Рататуй
    Приготовить
    Рататуй
  • Сабле
    Приготовить
    Сабле

    Готовит: Сергій Калінін

  • Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
    Приготовить
    Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Чізкейк
    Приготовить
    Чізкейк "Тірамісу"

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Банановий торт з ананасами і попкорном
    Приготовить
    Банановий торт з ананасами і попкорном

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Морозиво семіфредо з праліне
    Приготовить
    Морозиво семіфредо з праліне

    Готовит: Едуард Насиров

  • Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки
    Приготовить
    Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки

    Готовит: Едуард Насиров

  • Равіолі з блакитним сиром і грибами
    Приготовить
    Равіолі з блакитним сиром і грибами

    Готовит: Едуард Насиров

  • Груші томлені у вині
    Приготовить
    Груші томлені у вині

    Готовит: Евеліна Попова

  • Гратен дофінуа
    Приготовить
    Гратен дофінуа

    Готовит: Едуард Насиров

  • Спагеті з гарбузом і овочами
    Приготовить
    Спагеті з гарбузом і овочами

    Готовит: Ольга Драч

  • Райдужна форель запечена з розмарином і лимоном
    Приготовить
    Райдужна форель запечена з розмарином і лимоном

    Готовит: Евеліна Попова

  • Томатний суп з квасолею та маслинами
    Приготовить
    Томатний суп з квасолею та маслинами

    Готовит: Едуард Насиров

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.