• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
#

Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

Vitello Tonato (телятина під соусом з тунця) – страва з тонко нарізаних шматочків маринованої телятини, приправлених крем-соусом, однією зі складових якого є тунець. Є холодним блюдом або закускою, типовою для регіону П'ємонт. 

 

1. М'ясо відбиваємо на дощечці і потім маринуємо сіллю, перцем і оливковою олією не менше 12 годин. 

2. Для приготування соусу збиваємо курячі жовтки з оливковою олією до утворення однорідної густої маси. Додаємо консервований тунець, анчоуси і каперси, сіль, перець і все ретельно збиваємо в міксері. 

* Будьте уважнішими до солі: каперси самі по собі досить солоні.

3. На варильній поверхні CFEA 640/1 вибираємо потрібну конфорку і вибираємо потужність 2. Обсмажуємо м'ясо на сковороді на оливковій олії, додаючи вино і перець. 

4. Змішуємо м'ясо з соусом. Для краси можна додати трохи зелені: дрібно нарізаної петрушки і кропу. 

Страву можна подавати до столу.

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Теляча вирізка – 1 кг

• Стебло селери – 150 г

• Морква – 150 г

• Лимон – 200 г

• Сухе біле вино – 750 г

• Білий винний оцет – 25 г

• Банку тунця у власному соку – 300 г

• Анчоуси– 100 г

• Жовтки курячих яєць – 3 шт

• Оливкова олія – 35 г

• Каперси – 50 г

• Цибуля ріпчаста – 150 г

• Лавровий лист – 5 г

• Гвоздика – 5 г

• Сіль, чорний перець – 5 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Pyramida F 120

Духова Шафа

Pyramida F 120

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Тікка-масала
    Приготовить
    Тікка-масала
  • Фрікасе з курки
    Приготовить
    Фрікасе з курки
  • Пісні гарбузові кекси
    Приготовить
    Пісні гарбузові кекси
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.