Vitello Tonato: телятина під соусом з тунця
Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 5
Vitello Tonato (телятина під соусом з тунця) – страва з тонко нарізаних шматочків маринованої телятини, приправлених крем-соусом, однією зі складових якого є тунець. Є холодним блюдом або закускою, типовою для регіону П'ємонт.
1. М'ясо відбиваємо на дощечці і потім маринуємо сіллю, перцем і оливковою олією не менше 12 годин.
2. Для приготування соусу збиваємо курячі жовтки з оливковою олією до утворення однорідної густої маси. Додаємо консервований тунець, анчоуси і каперси, сіль, перець і все ретельно збиваємо в міксері.
* Будьте уважнішими до солі: каперси самі по собі досить солоні.
3. На варильній поверхні CFEA 640/1 вибираємо потрібну конфорку і вибираємо потужність 2. Обсмажуємо м'ясо на сковороді на оливковій олії, додаючи вино і перець.
4. Змішуємо м'ясо з соусом. Для краси можна додати трохи зелені: дрібно нарізаної петрушки і кропу.
Страву можна подавати до столу.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
• Теляча вирізка – 1 кг
• Стебло селери – 150 г
• Морква – 150 г
• Лимон – 200 г
• Сухе біле вино – 750 г
• Білий винний оцет – 25 г
• Банку тунця у власному соку – 300 г
• Анчоуси– 100 г
• Жовтки курячих яєць – 3 шт
• Оливкова олія – 35 г
• Каперси – 50 г
• Цибуля ріпчаста – 150 г
• Лавровий лист – 5 г
• Гвоздика – 5 г
• Сіль, чорний перець – 5 г