Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 10
На швидку руку біскотті? Будь ласка! Звичайно ж, італійські сухарики традиційно готуються з мигдалем, але що може перешкодити мені створювати свої традиції, коли в шафі є тільки 100 г волоських горіхів і трохи журавлини? Я люблю брати бискотти в далекі поїздки, вони відмінно зберігаються і за рахунок своєї калорійності втамовують голод досить швидко. До речі, сьогодні я також напишу про техніку подвійного випікання, а допоможе мені в цьому мій вірний друг духовий шкаф Pyramida F 82, а також кілька простих інгредієнтів.
1. Зважуємо борошно (400 г). До речі про борошно, також можна використовувати цільнозернове, або змішати різні види. У борошно (400 г) додаємо розпушувач (1,5 ч.л.) і цукор (200 г).
2. В окремій мисці розбиваємо яйця (3 шт), Відокремлюємо білок в склянку з останнього четвертого яйця, їм ми будемо покривати біскотті перед відправкою в піч. Відставте його в сторону.
3. У ємність з сухими інгредієнтами додаємо столову ложку води.
4. У миску також відправляємо журавлину (100 г) і волоські горіхи (100 г) і замішуємо суху масу, формуючи дві ковбаски. Раджу їх не робити занадто об'ємними, так як при випіканні майбутні біскотті збільшаться в розмірі.
5. Змащуємо ковбаски яєчним білком, тим часом розігріваючи піч до 170 градусів в режимі "верх-низ".
6. Викладаємо ковбаски на пергамент і відправляємо в Pyramida F 82 на 30 хвилин. Мені подобається зручний широкий деко, яким укомплектована моя духова шафа, також я завжди використовую таймер, щоб не забути час випікання.
7. За традицією, що склалася я готую солодке переважно в режимі "верх-низ", він рівномірно розподіляє тепло і створює помірну рум'яну скоринку у страви.
Не дивлячись на спекотну погоду, дуже зручно готувати з технікою, що не додає жару на кухні. Зізнаюся, коли я вибирала колір духовки, керувалася тільки девчуковими побажаннями. До речі, раніше кухонні дверцята були темно-коричневого кольору, просто одного разу я принесла додому банку білої фарби. Колір слонової кістки відмінно поєднується з брашированими фасадами моєї кухні.
9. Бажаю вам приємного апетиту, макайте біскотті в десертне червоне вино, як це рекомендують друзі італійці!