• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Смажений рис з яйцем по-шанхайськи
#

Смажений рис з яйцем по-шанхайськи

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4-5

  • #
  • #

Смажений рис – досить популярна страва в азіатській кухні. Його готують практично щодня, змінюючи різноманітність інгредієнтів. Смажений рис гарний тим, що дозволяє кухареві по-максимуму проявляти творчу фантазію: ви маєте можливість комбінувати будь-які інгредієнти, додаючи в рис морепродукти, м'ясо або птицю. Ми пропонуємо приготувати смажений з яйцем і по-шанхайськи. 

 

1. Зваріть рис до напівготовності. 

2. Додайте на розігріту сковорідку WOK трохи масла, дрібно нарізаний часник, імбир, червоний стручковий перець і обсмажте близько хвилини. 

3. Через хвилину обсмажування послідовно додайте нарізану соломкою моркву, ще через хвилину також нарізані цукіні.

4. Сухі гриби шиітаке замочіть на кілька хвилин в гарячій воді, потім воду змийте, гриби наріжте соломкою і додайте на сковорідку. 

5. До отриманної піджарки додайте рис.

«Рис повинен вийти ароматним і соковитим. Якщо всупереч всім старанням він трохи сухуватий, додаємо масла і соєвого соусу» 

6. В окремій мисці збийте соєвий соус і куряче яйце і тонкою цівкою вилийте на сковорідку, ретельно перемішуючи рис з овочами. 

7. Через 1,5 хвилини страва готова!

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Рис круглий – 300 г

• Цукіні міні – 200 г

• Цибуля зелена – 50 г

• Морква – 1 шт

• Перець червоний стручковий – 1 шт

• Імбир тертий – 0,5 ч.л

• Часник дрібно рубаний – 2 зубчики

• Гриби шиітаке – 6 шт

• Соус соєвий легкий – 4 ст.л

• Олія кунжутна – 0,4 ст

• Яйце куряче – 1 шт

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Pyramida F 120

Духова Шафа

Pyramida F 120

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Найсмачніша піца
    Приготовить
    Найсмачніша піца
  • Спагеті з мідіями по-неаполітанські
    Приготовить
    Спагеті з мідіями по-неаполітанські
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.