• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки
#

Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з PyramidaА ви так само любите грузинську кухню, як її любить наш друг, кулінарний блогер Едуард Насиров? :)

Знаю, що багато (як і я) люблять грузинську кухню. Хоча не можу наполягати на автентичності даного рецепта, настрій все-таки ці котлетки передають) Це – вільна варіація, якою я користуюся ось уже 4 роки і повинен сказати, що дуже задоволений результатом!) Готувати сьогодні знову буду на унікальній моделі Pyramida VCH 640/0 U – першій склокерамічній варильній поверхні, виробленій в Україні. Приступаємо! Ось побачите – все гранично просто.

1. У сотейник влити молоко, додати сіль, цукор і масло. Поставити сотейник на середній вогонь (рівень 4-5) і прогріти молоко, поки масло не розтане.

Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida2. Борошно всипати у велику миску. Влити в борошно молочну суміш, додати прянощі і тертий сир.

3. Перемішати і замісити м'яке вологе тісто.

 Грузинська кухня Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida4. Мокрими руками скачати з тіста робимо невеликі кульки, а потім з них формуємо коржі.

5. Розігріти на сковороді олію (рівень 7-8) і обсмажити коржі з двох сторін по 3-4 хв, до золотистого кольору. Викласти на паперові рушники, дати вбратися зайвому жиру і подати мчади гарячими.
 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з PyramidaДо цих коржиків можна подавати аджику, салат зі свіжих овочів або інші закуски.

Смачного!!!

 Грузинський рецепт Мчаді з кукурудзяної муки готуємо з Pyramida

Як показала себе в роботі перша українська склокераміка Pyramida VCH 640/0 U?
Основні плюси: українська збірка, німецькі комплектуючі та нагрівальні елементи, безліч інженерних плюсів (зони нагріву розташовані правильним квадратом, відстань між ними – 17,5 см). Все геометрично акуратно і чітко. Модель підтримує 9 рівнів нагрівання: від 9 + для швидкого закипання до 0,5 для підтримки блюда теплим. Поверхня абсолютно безпечна в роботі. Тут передбачені блокування сенсорної панелі для захисту від випадкового включення, індикатор залишкового тепла, звуковий таймер і тд.Техніка може похвалитися зручним і швидким монтажем. У комплекті йде монтажний шаблон з щільного картону, оригінальний ущільнювач, кріплення та інше. Більш того, цю поверхню можна називати практично всеукраїнською, так як комплектуючі виробляються в різних містах: термостійкий кремній-органічний ущільнювач – в Сумах, каркас з оцинкованої сталі – в Запоріжжі, кабель живлення – в Одесі.

У комплекті з варильною поверхнею йде скребок для зручного і правильного догляду за склокерамікою.
Виробник дає 3 роки гарантії на Pyramida VCH 640/0 U.


Крім технічної сторони першої української склокераміки, хочу відзначити зручність у використанні. Тут продумані всі деталі: проста і зрозуміла сенсорна панель, нічого зайвого в дизайні, гарне розташування конфорок, швидке нагрівання. Чесна ціна що також важливий момент!

Пишаюся, що мої друзі ТМ Pyramida не стоять на місці і постійно рухаються вперед! Так тримати!!!

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Кукурудзяне борошно – близько 2 склянок

• Молоко – 1 склянка

• Цукор – щіпка

• Вершкове масло – 50 г

• Рослинна олія для смаження

• Сіль – за смаком

• Перець – за смаком

• Сухі трави – 1 ч.л.

• Сир твердий – 100 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida VCH 640/0 U

Варильна поверхня

Pyramida VCH 640/0 U

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Великодній куліч від Марини Ярославцевої
    Приготовить
    Великодній куліч від Марини Ярославцевої

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Яблучний зефір
    Приготовить
    Яблучний зефір

    Готовит: Евеліна Попова

  • Яблучно-грушевий пудинг
    Приготовить
    Яблучно-грушевий пудинг

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.