• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Спагеті з гарбузом і овочами
#

Спагеті з гарбузом і овочами

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 2

  • #
  • #
Спагеті з гарбузом і овочами - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Ольга Драч, чудовий кулінарний блогер і ідейна натхненниця сотнею читачів свого блогу, запропонувала приготувати осінній рецепт спагетті з гарбузом і овочами. Мммм ... як апетитно пахне, відчуваєте? ;) 

1. Всі овочі чистимо. Ми вибрали довгі гарбузи, вони найсмачніші та солодкі, швидко готуються. Гарбуз обрізаємо від шкірки, щоб спростити процес взяли частину без насіння.

 Всі овочі чистимо. Ми вибрали довгу гарбуз, вони найсмачніші та солодкі, швидко готуються. Гарбуз обрізаємо від шкірки, щоб спростити процес взяли частину без насіння.

2. Всі ріжемо кубиками (намагаємося робити рівний розмір всіх кубиків), шпинат добре вимити від піску і висушуємо на рушнику, ріжемо великими смужками. 

3. На розігріту сковороду виливаємо масло. Сковорода, на жаль джерело бризок навколо, тому я люблю емаль на побутовій техніці і в т.ч. на конфорках. Вона добре відмивається, головне робити це відразу – тоді здається що і не забруднилося зовсім. Емальовані варильні поверхні такі ж міцні і надійні, як і нержавіюча сталь. На вигляд – глянцеві, блискучі, як скло. А ось доглядати за ними простіше – не мутніють згодом, швидше відмиваються.

Готуємо на техніці Pyramida

Важливо – не забуваємо посолити.

4. Перекладаємо гарбуз, даємо злегка підсмажитися (хвилин 3-5) до появи красивої скоринки, всипаємо капусту, знову 3 хвилини підсмажуємо і відправляємо перець на сковороду. В останній момент додаємо шпинат. 

5. Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько.

Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько.

6. Паралельно робимо кілька процесів. Мене часто виручає величезна конфорка на моїй варильній поверхні Pyramida, полум'я в 3 ряди дуже здорово прискорює процес приготування їжі, вода моментально закипає. У киплячу воду відправляємо спагетті.

 Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько

7. Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше – втопите всю довжину. Важливо зняти з вогню злегка недоварену вермішель. Додати її до овочів, довести до готовності.

Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше - втопите всю довжину.Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше - втопите всю довжину.

8. Подавати гарячою попередньо посипати рубаними горіхами.

Подавати гарячою попередньо посипати рубаними горіхами.

І нехай вам буде смачно!


Автор: кулінарний блогер Ольга Драч
Фото: фудфотограф Євгенія Драч
Джерело: simxa.livejournal.com

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

• Спагеті

• Гарбуз

• Романеско (маленька головка)

• Червоний болгарський перець

• Селера, стебла

• Оливкова олія

• Шпинат

• Волоські горіхи

• Чорний перець, горошок

• Сезонні овочі, які вам подобаються

Готуємо з Pyramida
Pyramida PFE 642 white

Варильна поверхня

Pyramida PFE 642 white

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Заварний крем
    Приготовить
    Заварний крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Тарт Татен
    Приготовить
    Тарт Татен

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадний клафуті з ягодами
    Приготовить
    Шоколадний клафуті з ягодами

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами
    Приготовить
    Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Просте корисне печиво
    Приготовить
    Просте корисне печиво

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом
    Приготовить
    Пиріг-перевертиш з сіцілійськими апельсинами і лаймом

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Груша «Прекрасна Олена»
    Приготовить
    Груша «Прекрасна Олена»

    Готовит: Едуард Насиров

  • Картопля зі шпинатом у вершковому соусі
    Приготовить
    Картопля зі шпинатом у вершковому соусі

    Готовит: Едуард Насиров

  • Морозиво семіфредо з праліне
    Приготовить
    Морозиво семіфредо з праліне

    Готовит: Едуард Насиров

  • Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки
    Приготовить
    Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки

    Готовит: Едуард Насиров

  • Равіолі з блакитним сиром і грибами
    Приготовить
    Равіолі з блакитним сиром і грибами

    Готовит: Едуард Насиров

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.