Пиріг з фруктами
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5
Цей фруктовий пиріг не залишить нікого байдужим! Він по праву вважається літнім, хоча фрукти можна купити навіть взимку. Проте, Ольга Драч, наш хороший друг і кулінарний блогер, тестує компактну духовку, шириною всього 45 см, і показує, наскільки просто можна приготувати дуже смачні ласощі всього за півгодини.
1. Розтоплюємо на водяній бані масло, додаємо борошно, ретельно перемішуємо.
2. Розбиваємо в отриману суміш 4 яца по одному.
3. Замішуємо тісто і викладаємо на деко з пергаментним папером.
4. Відправляємо деко в компактну духовку F 42 (45), попередньо розігрів її до 220 градусів і виставивши традиційний режим.
5. Трохи збиваємо вершки, додаємо Маскарпоне, солодкий сир і ванільний цукор, ретельно перемішуємо до кремоподібного стану.
6. Дістаємо корж з духовки і тим часом чистимо фрукти і нарізаємо.
7. Змащуємо корж кремом і викладаємо зверху фрукти.
8. Нарізаємо пиріг на шматочки і пригощаємо своїх гостей;)
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)
Тісто:
• Вода - 1 ск
• Борошно - 1 ск
• Масло вершкове - 125 г
• Яйця - 4 шт
Крем:
• Вершки для збивання (солодкі) - 1 ск
• Маскарпоне - 250 г
• Сир солодкий - 3 шт
• Ванільний цукор - 1 ч.л.
• Різнокольорові фрукти для прикраси
-
Томатний суп з квасолею та маслинами
-
Сабле
Готовит: Сергій Калінін
-
Весняний пиріг з румбамбарем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Клафуті з вишнею
Готовит: Катерина Артюхова
-
Різдвяний штолень з сиром
Готовит: Катерина Артюхова
-
Тарт Татен
Готовит: Юлія Кубрак
-
Яблучно-грушевий пудинг
Готовит: Юлія Кубрак
-
Прянички
Готовит: Юлія Кубрак
-
Зимовий фруктово-горіховий кекс
Готовит: Юлія Кубрак
-
Шоколадний клафуті з ягодами
Готовит: Юлія Кубрак
-
Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
Готовит: Настя Попандопулос
-
Чізкейк "Тірамісу"
Готовит: Настя Попандопулос