• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Тарт Татен
#

Тарт Татен

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 8

  • #
  • #
Тарт Татен - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Ми не перестаємо дивуватися натхненню Юлії Кубрак (Люди. Щастя. Пироги)! Сьогодні готуємо тарт Татен, він надзвичайно смачний як гарячий, так і остиглий.

1. Готуємо тісто: вершкове масло ріжемо на квадратики і відправляємо до морозильної камери на 20 хвилин, туди ж ставимо для охолодження воду з лимонним соком.

2. Висипаємо борошно в чашу блендера (або комбайна), додаємо до неї крижане масло і перемелюємо в крихту, наливаємо воду і уважно стежачи за процесом, доводимо тісто до стану, коли його можна зібрати в кулю. Формуємо з нього плоский круглий диск, загортаємо у плівку і відправляємо відпочивати в холодильник.

 Готуємо на поверхні Pyramida3. Тим часом приготуємо карамель: цукор насипаємо в сотейник, додаємо пару ложок води з лимонним соком і ставимо на середній вогонь (моя варильна поверхня Pyramida швидко розігрівається і має 9 режимів нагріву, я вибрала 6) і помішувати до розчинення цукру, а як тільки закипить – припиняємо помішувати, на цій стадії карамель вже не чіпають. Уважно стежимо і чекаємо коли карамель стане потрібного для нас кольору (орієнтуйтеся на свій смак, чим інтенсивніше колір – тим більш насичений аромат, але гірший смак). Як тільки буде готова – перелийте її гарячу в незнімну жароміцну форму. Через різницю температур вона швидко затвердіє, але в процесі готування знову розм'якшити, смішати з яблучним соком.

 Готуємо на поверхні PyramidaКоли я вимикаю поверхню, поруч з покажчиками конфорки горить значок-індикатор «H» (hot). Він показує, що конфорка ще гаряча і гасне, коли вона остигає. Це дуже зручна функція, яка робить приготування безпечнішим.

4. Очищаємо яблука від серцевини, ріжемо середніми шматочками і викладаємо з невеликим нахлестом на застиглу карамель.

5. Тісто розгортаємо товщиною близько 7 мм, вкриваємо ним яблука і підгинаємо всередину, зверху можна змастити молоком для рум'яної скоринки.

6. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 30 (в духовій шафі Pyramida із завданням створити рум'яну хрустку скоринку прекрасно справляється режим «конвекція», можна не побоюватися, що тарт не пропечеться або підгорить з якогось боку: все пропікається рівномірно).

 Як спекти ідеальний пиріг в духовці Pyramida

7. Як тільки тісто зарум'яниться - виймаємо з духовки і чекаємо пару хвилин щоб карамель заспокоїлася, а яблука остаточно просочилися і стали того самого бурштинового кольору.

8. Накриваємо тісто тарілкою (вона повинна бути трохи більше за діаметром, ніж жароміцна) і перевертаємо пиріг.

 На техніці Pyramida готують блогери

Тарт Татен готовий! Такий ось приголомшливо смачний і легкий рецепт. Ви можете сміливо експериментувати з основним смаком, для Татену підійдуть не тільки фрукти, але і овочі.


Вдалих експериментів і безмежності фантазії!

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту
Люди.Счастье.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

Для рубленого тіста:

• борошно - 150 г

• вершкове масло - 100 г

• крижана вода з лимонним соком - 3 ст.л.

• цукор і сіль - по щіпці


Для начинки:

• невеликі яблука (тверді з кислинкою) - 2 шт

• цукор - 1 стакан (180 г)

• вода з лимонним соком - 2 ст.л.

• спеції - за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова Шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Вівсяне печиво з імбирем
    Приготовить
    Вівсяне печиво з імбирем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Заварний крем
    Приготовить
    Заварний крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Лимонні квадратики
    Приготовить
    Лимонні квадратики

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.