# Пиріг з фруктами

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

Цей фруктовий пиріг не залишить нікого байдужим! Він по праву вважається літнім, хоча фрукти можна купити навіть взимку. Проте, Ольга Драч, наш хороший друг і кулінарний блогер, тестує компактну духовку, шириною всього 45 см, і показує, наскільки просто можна приготувати дуже смачні ласощі всього за півгодини.

1. Розтоплюємо на водяній бані масло, додаємо борошно, ретельно перемішуємо.

2. Розбиваємо в отриману суміш 4 яца по одному.

3. Замішуємо тісто і викладаємо на деко з пергаментним папером.

4. Відправляємо деко в компактну духовку F 42 (45), попередньо розігрів її до 220 градусів і виставивши традиційний режим.

5. Трохи збиваємо вершки, додаємо Маскарпоне, солодкий сир і ванільний цукор, ретельно перемішуємо до кремоподібного стану.

6. Дістаємо корж з духовки і тим часом чистимо фрукти і нарізаємо.

7. Змащуємо корж кремом і викладаємо зверху фрукти.

8. Нарізаємо пиріг на шматочки і пригощаємо своїх гостей;)

Смачного!

Автор: кулінарний блогер Ольга Драч (Photokitchen.com)

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

Тісто:

 Вода - 1 ск

 Борошно - 1 ск

 Масло вершкове - 125 г

 Яйця - 4 шт


Крем:

 Вершки для збивання (солодкі) - 1 ск

 Маскарпоне - 250 г

 Сир солодкий - 3 шт

 Ванільний цукор - 1 ч.л.

 Різнокольорові фрукти для прикраси