• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Заварний крем
#

Заварний крем

Час приготування: 25 хвилин | Кількість порцій: 6

  • #
  • #
Заварний крем - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

1. Насипаємо в каструльку цукор, наливаємо молоко, додаємо ванільний стручок (або ванільний цукор). Ставимо на вогонь і помішуємо до розчинення цукру. На своїй варильній поверхні Pyramida я включила середній режим нагріву – 6 (з 9 можливих). На відміну від моєї старої плити, ця нагрівається дуже швидко.

2. В окремій мисочці змішуємо жовтки, борошно і цукрову пудру до однорідності.

 Готуємо на варильній поверхні Pyramida заварний крем.3. Як тільки молоко починає кипіти, знімаємо з плити, трохи чекаємо щоб заспокоїлося і виливаємо все відразу в жовткову суміш, при цьому енергійно перемішуємо вінчиком. Маса відразу трохи загусне – це заварилася борошно.

4. Переливаємо суміш назад в каструльку і знову ставимо на середній вогонь. Енергійно перемішуємо вінчиком і стежимо щоб суміш не закипіла.

 Як приготувати заварний крем на техніці Pyramida - поради блогерів

5. Як тільки крем досить загусне, знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло.

Заварний крем готовий!

Як приготувати заварний крем - поради блогерівХочу ще додати кілька слів про те, як приємно мати справу зі склокерамікою на на варильній поверхні. Вона дуже гладка, тому всі забруднення легко стираються губкою, іноді використовую кремоподібний засіб для чищення, залишаю його на ніч на поверхні, а вранці губкою промиваю. За варильною поверхнею Pyramida легко доглядати і приємно на ній готувати!

Живіть із задоволенням :)


Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту
Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

• жовток - 2 шт

• молоко - 200 мл

• цукор - 20 г

• цукрова пудра - 20 г

• борошно - 20 г

• масло - 20 г

• ванільний стручок (або цукор з натуральною ваніллю) - 1 шт

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Вівсяне печиво з імбирем
    Приготовить
    Вівсяне печиво з імбирем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Повітряний пиріг з малиною
    Приготовить
    Повітряний пиріг з малиною

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.