


Просте корисне печиво
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 2-3

З самої першої публікації, кулінарний блогер Юлія Кубрак обіцяла, що всі рецепти будуть відповідати формулі: мінімальна кількість інгредієнтів і зусиль = чудовий результат. Так ось, цей рецепт побив всі рекорди! Мало того, що елементарно простий, так ще і абсолютно корисний. Ці печива не містять борошна, цукру і продуктів тваринного походження, а значить, є пісними / дієтичними / веганськими. Дуже рекомендую.
Дякую техніці для дому Pyramida за те, що у мене є можливість такі диво-рецепти втілювати.
1. Фініки очищаємо від кісточок, чистимо банани.
2. Засипаємо всі складові майбутнього печива в блендер (комбайн, процесор), перемелює до однорідної кашки.
3. Злегка вологими руками формуємо коржі (я зважувала по 25 г). Товщину зробіть близько 1,5 см, таким чином, всередині печива залишаться вологими і соковитими.
4. Обкатати кожну печенюшку з двох сторін (в лляному насінні виходить особливо смачно), розкладіть на деко.
5. Ставимо деко в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку Pyramida на 15 хвилин.
Я пекла в традиційному режимі верх-низ.
Дістаємо, охолоджуємо, із задоволенням насолоджуємося :)
Ось уже більше року я випікаю в духовій шафі Pyramida серії Rustico і все так же задоволена якістю техніки: вироби пропікаються рівномірно, духовка нагрівається швидко, а за фасадом легко доглядати.
Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.
Джерело: facebook.com/lsp.bakery
• Банан – 1 шт (близько 110 г без шкірки)
• Вівсяні пластівці – 60 г
• Горіхи – 60 г (я взяла волоські, можна будь-які)
• Ізюм – 20 г
• Фініки – 4 шт
• Кориця – 1/3 ч.л
Для посипання:
• Льон
• Кунжут
• Насіння
