• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами
#

Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами

Час приготування: 55 хвилин | Кількість порцій: 4-5

  • #
  • #
Галета з томатами, фетою, кукурудзою і травами - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Галета – чудовий кулінарний винахід: досить лише приготувати тісто, а вже начинку можна змайструвати з наявних продуктів і можливостей вашої уяви) або, наприклад, скористатися підказкою цього рецепта. Поєднання тонкого хрусткого тіста, м'якого сиру, томатів, кукурудзи, карамелізованого лука і трав вийшло чудовим, дуже рекомендую.

А приготувати ідеальну галету мені допомогла техніка для дому Pyramida – духова шафа і варильна поверхня серії Rustico.

 Галета з начинкою з томатів, фети і трав готовим з технікою Pyramida1. Вершкове масло ріжемо на квадратики і розміщуємо в морозильній камері на 20 хвилин, туди ж ставимо для охолодження воду з лимонним соком.

2. Висипаємо борошно в чашу блендера (або комбайна), додаємо до неї крижане масло і перемелюємо в крихту, наливаємо воду і, уважно стежачи за процесом, доводимо тісто до стану, коли його можна зібрати в кулю. Формуємо з нього плоский круглий диск, загортаємо у плівку і відправляємо відпочивати в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Готуємо начинку:

3. Дрібно ріжемо часник, змішуємо його з фетою, кидаємо туди трави і якщо суміш виходить сухою, то додаємо ложку сметани.

4. Обсмажуємо цибулю до м'якості і легкої золотистості на середньому вогні.

На своїй варильній поверхні Pyramida я ввімкнула режим 5 і, так як готувала у великій сковороді, то поставила на найбільшу конфорку і включила додатковий контур нагріву. Це дуже зручно, що його можна задіяти тільки при необхідності – коли ставиш посуд з широким дном.

5. Додаємо до цибулі ложку цукру, перемішуємо, зменшуємо температуру до мінімуму і готуємо ще хвилин 7, помішуючи.

 Галета з начинкою з томатів, фети і трав готовим з технікою Pyramida6. Додаємо до цибулі кукурудзу, солимо, перчимо до смаку. Готуємо близько 5 хвилин. Знімаємо з вогню.

7. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні в пласт близько 30 см в діаметрі.

8. Викладаємо на тісто рівномірним шаром фету, залишаючи незачепленими 3-5 см від краю. Поверх викладаємо ¾ кукурудзи з цибулею, потім томатні кільця (раджу томати бланшувати – помістити на секунд 30 в окріп і потім легко зняти шкірку), на них решту кукурудзу, зверху посипаємо травами і загинаємо вільні краї тіста всередину. Змащуємо молоком.

 Галета з начинкою з томатів, фети і трав готуємо з технікою PyramidaВипікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин. Дивіться за ступенем рум'яності тіста.

У духовій шафі Pyramida я використувувала режим «конвекція», щоб усередині відбувалася циркуляція повітря і тісто швидко і рівномірно підрум'янилося.

Дістаємо золотисту галету, зверху посипаємо свіжим чабрицем або розмарином (у мене росте прямо в горщику на підвіконні), даємо їй охолонути, відкладаємо всі справи на потім і насолоджуємося.
Галета з начинкою з томатів, фети і трав готуємо з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.

Джерело: facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

• Борошно – 150 г

• Вершкове масло – 90 г 

• Крижана вода з лимонним соком – 4 ст. л. 

• віжозмелений перець – кілька щіпок

• Цукор – щіпка

• Сіль – щіпка

Для начинки:

• Оливкова олія (можна і соняшникова)  – 1 ч.л

• Часник – кілька зубчиків

• Фета – 180 г (можна замінити на будь-який інший м'який сир)

• Сметана – 1 ст. л. сметани (опціонально)

• Трави – жменю трав (у мене італійські)

• Цибуля – 1 невелика цибулина

• Цукор – 1 ч.л.

• Кукурудза – 100-150 г

• Помідори  – 2 середніх

• Сіль, перец – за смаком

• Свіжий розмарин або чабрець – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 YL Rustico

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова Шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Кіш зі шпинатом та сиром
    Приготовить
    Кіш зі шпинатом та сиром

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
    Приготовить
    Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Брауні з апельсином і бренді
    Приготовить
    Брауні з апельсином і бренді

    Готовит: Едуард Насиров

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.