# Спагеті з гарбузом і овочами

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 2

Ольга Драч, чудовий кулінарний блогер і ідейна натхненниця сотнею читачів свого блогу, запропонувала приготувати осінній рецепт спагетті з гарбузом і овочами. Мммм ... як апетитно пахне, відчуваєте? ;) 

1. Всі овочі чистимо. Ми вибрали довгі гарбузи, вони найсмачніші та солодкі, швидко готуються. Гарбуз обрізаємо від шкірки, щоб спростити процес взяли частину без насіння.

 Всі овочі чистимо. Ми вибрали довгу гарбуз, вони найсмачніші та солодкі, швидко готуються. Гарбуз обрізаємо від шкірки, щоб спростити процес взяли частину без насіння.

2. Всі ріжемо кубиками (намагаємося робити рівний розмір всіх кубиків), шпинат добре вимити від піску і висушуємо на рушнику, ріжемо великими смужками. 

3. На розігріту сковороду виливаємо масло. Сковорода, на жаль джерело бризок навколо, тому я люблю емаль на побутовій техніці і в т.ч. на конфорках. Вона добре відмивається, головне робити це відразу – тоді здається що і не забруднилося зовсім. Емальовані варильні поверхні такі ж міцні і надійні, як і нержавіюча сталь. На вигляд – глянцеві, блискучі, як скло. А ось доглядати за ними простіше – не мутніють згодом, швидше відмиваються.

Готуємо на техніці Pyramida

Важливо – не забуваємо посолити.

4. Перекладаємо гарбуз, даємо злегка підсмажитися (хвилин 3-5) до появи красивої скоринки, всипаємо капусту, знову 3 хвилини підсмажуємо і відправляємо перець на сковороду. В останній момент додаємо шпинат. 

5. Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько.

Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько.

6. Паралельно робимо кілька процесів. Мене часто виручає величезна конфорка на моїй варильній поверхні Pyramida, полум'я в 3 ряди дуже здорово прискорює процес приготування їжі, вода моментально закипає. У киплячу воду відправляємо спагетті.

 Суміш чорний, білий, червоний перець використовуємо горошком. Розчавлює його ножем якщо немає спец. млинка і буде ароматно і гостренько

7. Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше – втопите всю довжину. Важливо зняти з вогню злегка недоварену вермішель. Додати її до овочів, довести до готовності.

Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше - втопите всю довжину.Відварити у великій кількості води, не ламайте довгу вермішель, опустіть у воду пучок і коли вона стане трохи м'якше - втопите всю довжину.

8. Подавати гарячою попередньо посипати рубаними горіхами.

Подавати гарячою попередньо посипати рубаними горіхами.

І нехай вам буде смачно!


Автор: кулінарний блогер Ольга Драч
Фото: фудфотограф Євгенія Драч
Джерело: simxa.livejournal.com

Ольга Драч

Готує:

Ольга Драч
#
Інгредієнти

 Спагеті

 Гарбуз

 Романеско (маленька головка)

 Червоний болгарський перець

 Селера, стебла

 Оливкова олія

 Шпинат

 Волоські горіхи

 Чорний перець, горошок

 Сезонні овочі, які вам подобаються