• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Флан з шоколадним ганашем
#

Флан з шоколадним ганашем

Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 9

  • #
  • #
Флан з шоколадним ганашем - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Популярний французький десерт – флан – простий і без особливих вишукувань. Він схожий на звичайний тарт, залитий кремообразной начинкою, але родзинка криється в згущеному, щільному і в той же час легкому кремі. Його приготування не потребуює особливих зусиль, але спробувавши його одного разу, ви обов'язково захочете ще і ще. Особливо легко він готується за допомогою духової шафи Pyramida F 82 ivory.

1. В першу чергу ми готуємо тісто. У велику ємність насипаємо борошно, сіль, цукор і кладемо холодне масло, нарізане кубиками. Всі інгредієнти необхідно перетерти (краще робити це руками) до отримання жирної крихти. Додаємо 2 столові ложки води і швидко замішуємо тісто. Тісто місити довго не потрібно, оскільки масло розтане, і воно вийде жорстким. Формуємо тісто в кулю, загортаємо у плівку і кладемо в холодильник мінімум на 30 хвилин.

Як правильно приготувати флан з шоколадним ганашем

2. Поки тісто охолоджується, починаємо готувати заварний крем. Для цього збиваємо до білого цукор і жовтки. Додаємо кукурудзяний крохмаль і знову збиваємо. Маленька ремарка: яйця потрібно збивати ретельно, інакше флан не вийде високим і ніжним. 

3. Відставляємо збиту яєчну суміш в сторону і в окремій каструлі змішуємо молоко і вершки. Додаємо ванільний екстракт або стручок ванілі (його необхідно розрізати уздовж, дістати насіння і додати стручок і насіння в молочну суміш). Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Після цього даємо трохи охолонути, буквально 10 хвилин, проціджуємо і вливаємо тонкою цівкою в яєчну суміш. При цьому дуже важливо постійно збивати суміш, щоб вона не взялася грудочками.

4. Далі цю суміш переливаємо в каструльку, знову ставимо на плиту і варимо, постійно помішуючи вінчиком. Як тільки маса загусла, знімаємо з плити, проціджуємо через сито і накриваємо харчовою плівкою.

Відгуки про техніку Pyramida від кулінарних блогерів

5. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо в пласт 2-3 мм завтовшки. Викладаємо на дно і борти рознімної форми. Наколюємо (не проколювати!) виделкою в декількох місцях, кладемо зверху пергамент і насипаємо на нього нут або будь-який інший вантаж.

Духова шафа Pyramida

6. Розігріваємо духову шафу Pyramida до 170 градусів і ставимо в неї тісто. Через 15 хвилин виймаємо його і прибираємо пергамент з вантажем. Перекладаємо в основу крем і вирівнюємо ложкою.

7. Знову відправляємо наш флан в духову шафу Pyramida і випікаємо протягом 40-50 хвилин при тій же температурі – 170 градусів. У міру приготування верх флану підніметься і зарум'яниться. Виймаємо наш флан з духовки і даємо йому повністю охолонути (при охолодженні його верхівка повністю опуститься).

 Знову відправляємо наш флан в духовку Pyramida і випікаємо протягом 40 - 50 хвилин

8. Поки наш французький десерт остигає, починаємо готувати шоколадний ганаш. Робиться він дуже просто – на водяній бані розтоплюємо вершки з шоколадом і покриваємо отриманою сумішшю флан.

Як правильно приготувати флан з шоколадним ганашем в техніці PyramidaВсе, наш флан з шоколадним ганашем готовий! Виходить неймовірно смачно. Ласуни обов'язково оцінять і будуть вимагати ще. Смачного!


Автор: Sweet Lab (Лабораторія солодощів) – домашня пекарня капкейків і не тільки.
Джерело: https://www.facebook.com/sweetlabUA

Настя Попандопулос

Готує:

Настя Попандопулос
#
Інгредієнти

Для тіста:

• Борошно – 200 г

• Холодне вершкове масло – 115 г

• Сіль – 1/4 ч. л.

• Цукор – 1/4 ч. л.

• Вода – 2 ст. л.


Для крему:

• Жирні вершки – 250 мл

• Молоко – 750 мл

• Натуральна ваніль – 1 стручок
(1 ч.л. ванільного екстракту)

• Яєчний жовток – 4 шт

• Цукор – 200 г

• Кукурудзяний крохмаль – 75 г


Для шоколадного ганаша:

• Чорний шоколад – 100 г

• Вершки – 100 мл

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 82 ivory

Духова шафа

Pyramida F 82 ivory

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Лазанья
    Приготовить
    Лазанья
  • Фрікасе з курки
    Приготовить
    Фрікасе з курки
  • Смажений рис з яйцем по-шанхайськи
    Приготовить
    Смажений рис з яйцем по-шанхайськи
  • Салат з овочів гриль
    Приготовить
    Салат з овочів гриль
  • Фондю без фондюшниці – ідея до 8 березня
    Приготовить
    Фондю без фондюшниці – ідея до 8 березня

    Готовит: Марина Ярославцева

  • 6 ідей для пікніка
    Приготовить
    6 ідей для пікніка

    Готовит: Едуард Насиров

  • Яблучний зефір
    Приготовить
    Яблучний зефір

    Готовит: Евеліна Попова

  • Бананові панкейкі
    Приготовить
    Бананові панкейкі

    Готовит: Евеліна Попова

  • Яйця пашот зі спаржею і тости з фруктами
    Приготовить
    Яйця пашот зі спаржею і тости з фруктами

    Готовит: Едуард Насиров

  • Літній суп
    Приготовить
    Літній суп

    Готовит: Евеліна Попова

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.