• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Яблучний зефір
#

Яблучний зефір

Час приготування: 1 година - доба | Кількість порцій: 2

  • #
  • #
Яблучний зефір - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Прекрасна Евеліна Попова каже: "Зефір – мої улюблені ласощі ще з дитинства, нещодавно я знайшла рецепт цього десерту і вирішила приготувати самостійно, це виявилося зовсім не складно". Ми вже спробували приготувати такі ласощі на техніці Pyramida, і у нас вийшло з першого разу. А у вас? ;) 

1. Цукор розділити на дві частини: 230 г і 140 г. Яблучне пюре (бажано використовувати пюре для дитячого харчування) змішати з 140 г цукру і залишити поки цукор розчиниться.

 Цукор розділити на дві частини: 230 г і 140 г. Яблучне пюре (бажано використовувати пюре для дитячого харчування) змішати з 140 г цукру і залишити поки цукор розчиниться.

2. Тепер беремо агар-агар і заливаємо 75 мл води (використовувати потрібно саме агар-агар, а не желатин так як у них різні властивості). Відправляємо каструльку на плиту вибираємо середній вогонь і доводимо суміш до кипіння, додаємо решту цукру, перемішуємо і починаємо варити. На моїй варильній поверхні Pyramida я найчастіше використовую найбільшу конфорку, на ній все готується швидше, а часу зараз дуже мало.

 Тепер беремо агар-агар і заливаємо 75 мл води (використовувати потрібно саме агар-агар, а не желатин так як у них різні властивості). Відправляємо каструльку на плиту вибираємо середній вогонь і доводимо суміш до кипіння, додаємо решту цукру, перемішуємо і починаємо варити. На моїй вручений поверхні Pyramida я найчастіше використовую найбільшу конфорку, на ній все готується швидше, а часу зараз дуже мало.

3. Варити потрібно до того моменту, поки розчин не буде стікати з вінчика тягучим струменем. Якщо розчин капає, значить він ще не готовий. Готовий розчин зняти з вогню і відставити на час (при 40С він почне густіти)

 Варити треба до того моменту, поки розчин не буде стікати з віночка тягучою струменем. Якщо розчин капає, значить він ще не готовий. Готовий розчин зняти з вогню і відставити на час (при 40С він почне густіти)

4. Повернемося до пюре, цукор в ньому вже розчинився, тепер в нього можна влити половину білка і починаємо збивати. Після того, як суміш почне біліти, потрібно влити білок і знову збивати. Тепер беремо кондитерський мішок, якщо у вас немає мішка, його можна зробити зі звичайного аркуша паперу, який потрібно згорнути конусом і зробити отвір на кінці. Помістити отриману зефірну суміш в кондитерський мішок, на рівну поверхню, присипану цукровою пудрою, висаджуємо зефір, ви можете зробити свій зефір будь-якої форми і розміру в мене вийшли такі пірамідки.

 Повернемося до пюре, цукор в ньому вже розчинився, тепер в нього можна влити половину білка і починаємо збивати. Після того, як суміш почне біліти, потрібно влити білок і знову збивати. Тепер беремо кондитерський мішок, якщо у вас немає мішка, його можна зробити зі звичайного аркуша паперу, який потрібно згорнути конусом і зробити отвір на кінці. Помістити отриману зефірної суміш в кондитерський мішок, на рівну поверхню, присипану цукровою пудрою, висаджуємо зефір, ви можете зробити свій зефір будь-якої форми і розміру в мене вийшли такі пірамідки

5. Після того, як зефір знайшов свою форму, його можна прикрасити або присипати цукровою пудрою.

 5. Після того, як зефір знайшов свою форму, його можна прикрасити або присипати цукровою пудрою.
Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

• Цукор – 370 г

• Дитяче яблучне пюре – 130 г

• Вода – 75 мл

• Яєчний білок – 1 шт

• Агар-агар – 8 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida PFG 646 Black

Варильна поверхня

Pyramida PFG 646 Black

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Повітряний пиріг з малиною
    Приготовить
    Повітряний пиріг з малиною

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
    Приготовить
    Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Салат з запечених овочів
    Приготовить
    Салат з запечених овочів

    Готовит: Евеліна Попова

  • Яблучно-абрикосовий крамбл
    Приготовить
    Яблучно-абрикосовий крамбл

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.