Лазанья
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 6-7
Юля – наш перший учасник, який надіслав фото-рецепт страви, приготованної на техніці Pyramida! Юлечка, дякуємо вам за активність! Чекаємо від Вас ще смаколиків, а Ви чекайте свій подаруночок;)
1. Наріжте гриби скибочками, а баклажан і перець – кубиками.
2. Обсмажте на олії гриби і м'ясний фарш.
3. На іншій сковороді обсмажте баклажан і перець.
«Кожну начинку соліть і посипайте меленим перцем»
4. У глибокій ємності змішайте яйця і сметану. Додайте сіль і перець за смаком.
5. Змастіть ємність для запікання (роз'ємна форма) рослинним маслом і покладіть лаваш, змащений сметаною.
«Кожен лаваш обов'язково змастіть сметаною (і краєчки!) За допомогою силіконового пензлика»
6. На лаваш покладіть гриби, потім накрийте другим лавашем.
«Укладайте лист-начинка, лист-начинка, у вигляді хреста»
7. Викладайте інші начинки, чергуючи з лавашем: баклажани з перцем, лаваш, фарш, лаваш, сир (нарізаний на крупній тертці) і зелень, лаваш, помідори.
«Помідорами накривайте по колу»
8. Краями лаваша, які звисають з форми, накрийте по черзі помідори.
9. Змастіть все сметаною.
10. Відправте форму з лазаньєю в духову шафу.
«Запікайте при температурі 180 градусів, режим «вгору» і «низ». Форму я ставила на нижню камеру»
11. Готуйте 30 хвилин.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
Смачного!
• Лаваш – 5 шт
• Яйця – 5 шт
• Сметана (15%) – 500 г
• Баклажан – 1 шт
• Болгарський перець – 1 шт
• Помідори – 2 шт
• М'ясний фарш – 300 г
• Твердий сир – 100 г
• Гриби – 200 г
• Зелень – 100 г
• Соняшникова олія
• Сіль – за смаком
• Перець – за смаком