• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • 6 ідей для пікніка
#

6 ідей для пікніка

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 6

  • #
  • #
6 ідей для пікніка - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Кулінарний блогер Едуард Насиров, відомий своїми смачними і вишуканими вегетаріанськими рецептами, поділився з нами ідеями для пікніка. Ми не змогли пройти повз! Ділимося ідеями з вами, друзі! 

Брускетта №1.

Для початку відварити яйця круто. Остудити. Цибулину дрібно скришити, яйця порізати кубиками середньої величини. У мисці змішати яйця, цибулю, посічену зелень, майонез, ол масло. Перемішати, посолити і поперчити за смаком. Відпрвити на 30 хвилиндо холодильника.
 

Брускетти для пікніка​Брускетта №2.

У сотейнику розігріти оливкову олію, додати подрібнені цибулю і часник і обсмажувати до м'якості. Додати нарізані гриби, сіль і перець. Перемішати, додати орегано. Через пару трійку хвилин обсмажування додати вершки і тушкувати 3-4 хвилини. Влити червоне вино і прибрати з вогню. Остудити.

Брускетта №3.

Масло нагріти до кімнатної температури. Змішати масло з дрібкою солі. Редиску тонко нарізати гурткам

Брускетта №4.

Огірок нарізати слайсером або овочечисткою на тонкі смужки. Змішати в мисці вершковий сир з ол. маслом, сіллю і перцем.

Брускетта №5-6

Томати нарізати середніми кубиками. Перекласти в миску, додати оливкове масло, бальзамік, сік лимона, сіль і перець, можна додати 1 ч. л. меду. Перемішати. Дати постояти хвилин 5. Додати зелень. Розділити масу навпіл. В одну частину додати нарізаний чилі і дрібку кмину, а в іншу подрібнений часник і каперси. 

Чіабатту нарізати на шматочки, розігріти гриль-сковороду (тут я використовував як раз двоконтурну "комфорку" – якраз під розмір гриля) і обсмажити до золотистого з невеликою кількістю масла шматочки хліба.

готуємо на поверхні Pyramida CFEA 640/1 RusticoПідготувати все начінки. Викласти яєчний салат на шматочки хліба, зверху прикрасити зеленню. Викласти гриби на хліб і також прикрасити за бажанням зеленню або тертим сиром типу пармезан або відмінно піде сир з блакитною пліснявою! Намазати хліб солоним маслом, зверху розподілити редис і присипати дрібкою солі. Підготовлену чіабатту щедро промазати вершковим сиром, зверху розподілити смужки огірка, присипати свіжомеленим перцем і за бажанням побризкати оливковою олією. На решту шматочки хліба розподілити обидва види томатної начинки (іноді її називають компотом – але у мене язик не повертається))) Прикрасити за бажанням залишками чилі або каперсів.

готуємо начинку для брускет на поверхні Pyramida CFEA 640/1 RusticoВикласти готові брускетти і подавати до столу улюбленим друзям !!!

Якщо ви збираєтеся на природу – то все начинки можна підготувати заздалегідь, скласти в контейнери і спокійно транспортувати з собою! Грибна начинка також відмінно піде з пастою, рисом або картоплею. Яєчний салат спокійно може зберігатися день-два в холодильнику. Солоне масло можна приготувати про запас, додати зелень часник / чилі або інші прянощі, скачати в фольгу і зберігати в морозилці, використовувати для гарячої картоплі, тостів та інших радощів!

готові брускеттиНу як вам наша галявина? Я так давно не гастрооргазмірував)) !! дуже-дуже смачно !!!! А якщо з друзями та з келишком вина – просто свято !!!!

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

№1 Брускетта з яєчним салатом

• Варені курячі яйця – 3 шт

• Цибулина – 1/3

• Зелень – невеликий пучок

• Домашній майонез – 4 ст. л

• Сіль і перець – за смаком

• Оливкова олія – 1 ст. л 

№2 Брускетта з грибами у вершковому соусі

• Цибулина – 1/2

• Часник – 1 зуб

• Печериці – 7-10 шт

• Оливкова олія – 2 ст. л

• Орегано – щіпка

• Сіль і перець – за смаком

• Вершки середньої жирності – 70-10 мл

• Червоне вино – 2 ст.л

№3 Брускетта з редискою

• Редис – 2-3 шт

• Вершкове масло хорошої якості – за смаком

• Сіль  – за смаком

№4 Брускетта з огірком і вершковим сиром

• Огірок – 1 шт

• Сіль і перець – 1 ст. л

• Оливкова олія – за смаком

• Вершковий сир (можна і козячий) – 100 г

№5-6 Брускетта з томатами чилі і чебрецем / каперсами і часником

• Великі жовті томати (можна і ті які сподобаються) – 1-2 шт

• Оливкова олія – 3 ст. л

• Бальзамік – ​1 ст. л

• Сіль і перець – за смаком

• Зелень – за смаком

• Лимонний сік – ​1/2 лимона

• Чилі – ​1 шт

• Чебрець – ​1/3 ч. л

• Часник – ​1 зуб

• Каперси – ​1 ст.л

• Чіабатта – ​1 хлібець

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Дорада запечена в духовці
    Приготовить
    Дорада запечена в духовці
  • Лимонні квадратики
    Приготовить
    Лимонні квадратики

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.