• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Голець, запечений з лимоном
#

Голець, запечений з лимоном

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Віка підкорила нас своєю ніжністю і вишуканим почуттям стилю. Дизайн своєї квартири вона розробляла сама. Коли був готовий перший ескіз, стало однозначно зрозуміло, що до цієї кухні ідеально підходить тільки стильна і сучасна техніка Pyramida. 



1. Почистіть рибу і нашпигуйте її спеціями. 

2. Поріжте часточками лимон і покладіть в середину. 

3. Загорніть рибу у фольгу. 

4. Увімкніть духовку на традиційний режим з обдувом. Він дозволить пропекти рибу рівномірно з усіх боків. Таймер виставте на 40 хвилин, а температуру на 180 градусів. Щоб риба придбала золотисту скориночку, потім поставте її на режим "Гриль".

5. Поки риба запікається, відваріть спагетті. Коли вони будуть готові, потріть зверху твердим сиром, прикрасьте черрі і зеленню. 


Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте смачно, легко і приємно з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Голец – 800 г

• Лимон – 1 шт

• Черрі – 400 г

• Вершкове масло – 300-400 г

• Петрушка – 100 г

• Спагеті – 300-400 г

• Спеції для риби – за смаком

• Сіль – за смаком

• Перець – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 60 TMR

Духова шафа

Pyramida F 60 TMR

Pyramida CFEA 640/0

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/0

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Пиріжки з ягодами
    Приготовить
    Пиріжки з ягодами
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.