• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Тікка-масала
#

Тікка-масала

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 4-5

  • #
  • #

Курка "Тікка Масала" – індійське за походженням блюдо, але дуже популярне в англомовних країнах. Як свідчить історія, воно було створено кмітливим бангладешський кухарем в лондонському будинку каррі. Коли відвідувач скаржився на блюдо з курчам, якого пересушили в духовці, кухар об'єднав консервований томатний суп з вершками, додав кілька індійських спецій і вилив його на приготоване курча. Так вийшла смачна Тікка Масала! 

 

1. Розріжте філе на 10 шматочків і поставте запікати в духовку. 

2. Розігрійте в глибокій сковорідці масло, додайте кмин, лавровий лист, чорний і зелений кардамон, гвоздику і корицю. Потримайте пару хвилин до появи пряного аромату.

3. Додайте дрібно порізану цибулю (3 штуки). Трохи обсмажте. 

4. Додайте 3 дрібно нарізаних томати, часник. Обсмажте кілька хвилин, щоб томати віддали сік і стали м'якими. 

5. Посипте коріандром, чилі перцем і куркумою. 

6. Додайте курку, перемішайте. 

7. Цибулю, зелений перець і томат наріжте кубиками. З томата виньте м'якоть, а цибулю розділіть на шари. Висипати в сковорідку. 

8. Влийте вершки. Посипте масалой, вичавіть лимон. Повинна вийти густа субстанція, з хрустким і не втратившим колір томатом і перцем. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Олія соняшникова – 3 ст. л

• Кмин – 1 ч. л

• Лавровий лист – 1 шт

• Насіння кардамону чорні – 2 шт

• Насіння кардамону зелені – 3 шт

• Кориця – 1 кусок

• Гвоздика – 3 шт

• Цибуля ріпчаста – 4 головки

• Помідори – 4 шт

• Часник дрібний – 4 зубчика

• Коріандр мелений – 2 ч. л

• Перець чилі мелений – 1 ст. л

• Куркума – на кінчику ножа

• Філе куряче – 1 шт

• Перець зелений – 1 шт

• Вершки 33% – 0,25 ст

• Гарам-масала – 1 ч. л

• Сік лимонний – 1 ч. л

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 120

Духова шафа

Pyramida F 120

Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
    Приготовить
    Курячі стегенця в кисло-солодкому соусі
  • Найсмачніша піца
    Приготовить
    Найсмачніша піца
  • Коржики з маком
    Приготовить
    Коржики з маком
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.