# Сырники, запеченные с шоколадом

Час приготування: 1 час | Кількість порцій: 4

Видатних кухарів багато, але не всі з них вміють пояснювати рецепти так легко і яскраво, як Сергій. Цей талант знадобився на зйомках телешоу, де він вчить готувати зіркових гостей, одночасно стежачи за блюдом і утримуючи увагу глядачів доречними порадами. На цей раз Сергій підготував рецепт сирників спеціально для випікання в техніці Pyramida. 

1. Манку змішати з сиром і залишити на 10-15 хвилин. Сир, за бажанням, можна спочатку протерти через сито. 

2. Збити яйця з цукром. 

3. Змішати сир з яйцями, додати сметану, ванільний цукор, розтертий шоколад, апельсиновий сік і добре перемішати. 

4. Викласти сирники в силіконову форму на 3/4 висоти форми.

5. Випікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів в традиційному режимі. Спочатку на верхній полиці, потім – на середній. 

6. Дати охолонути прямо в формі. 

7. Подавати з цукровою пудрою і джемом.

Автор: кулінарний експерт Сергій Калінін

Сергій Калінін

Готує:

Сергій Калінін
#
Інгредієнти

 Сир домашній 9% – 400 г

 Шоколад – 50 г

 Манка – 2 ст. л.

 Цукор – 4 ст. л.

 Сметана 15% – 2 ст. л.

 Яйця – 2 шт

 Ванільний цукор – 0,5 ч. л.

 Апельсиновий сік – 3 ст. л.