Сырники, запеченные с шоколадом Час приготування: 1 час | Кількість порцій: 4 |
Видатних кухарів багато, але не всі з них вміють пояснювати рецепти так легко і яскраво, як Сергій. Цей талант знадобився на зйомках телешоу, де він вчить готувати зіркових гостей, одночасно стежачи за блюдом і утримуючи увагу глядачів доречними порадами. На цей раз Сергій підготував рецепт сирників спеціально для випікання в техніці Pyramida.
1. Манку змішати з сиром і залишити на 10-15 хвилин. Сир, за бажанням, можна спочатку протерти через сито.
2. Збити яйця з цукром.
3. Змішати сир з яйцями, додати сметану, ванільний цукор, розтертий шоколад, апельсиновий сік і добре перемішати.
4. Викласти сирники в силіконову форму на 3/4 висоти форми.
5. Випікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів в традиційному режимі. Спочатку на верхній полиці, потім – на середній.
6. Дати охолонути прямо в формі.
7. Подавати з цукровою пудрою і джемом.
Автор: кулінарний експерт Сергій Калінін
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Сергій Калінін
|
• Сир домашній 9% – 400 г
• Шоколад – 50 г
• Манка – 2 ст. л.
• Цукор – 4 ст. л.
• Сметана 15% – 2 ст. л.
• Яйця – 2 шт
• Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
• Апельсиновий сік – 3 ст. л.