• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
#

Гострий смажений панір з імбрем і спеціями

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Сир можна використовувати адигейський. Для вегетаріанського варіанту сир можна замінити на тофу, а вершкове масло – на рослинне. Краще подавати з паровим або солодким рисом. 

 

1. Поріжте імбир тонкою соломкою, а сир – кубиками по 1,5 см. 

2. Розтопіть масло на повільному вогні. Покладіть в нього імбир і зубчики часнику. Потримайте на середньому вогні 5-7 хвилин, так, щоб масло просочилося імбиром. Додайте коріандр і кмин, збільште вогонь до максимуму і посмажте 3-4 хвилини. 

3. Додайте сир в сковорідку. Смажте, постійно помішуючи, 3-4 хвилини на великому вогні, щоб він схопився. Не знімаючи з вогню, посипте каррі і чорним перцем за смаком.

4. Обсмажте до золотистої скоринки. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Сир домашній – 400 г

• Корінь імбиру свіжий – 150 г

• Часник – 3 зубчики

• Масло вершкове – 50 г

• Насіння коріандру– 2 ст. л

• Насіння кмину – 0,5 ч. л

• Куркума – 1 ст. л

• Перець чорний мелений – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 120

Духова шафа

Pyramida F 120

Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Голець, запечений з лимоном
    Приготовить
    Голець, запечений з лимоном
  • Коржики з маком
    Приготовить
    Коржики з маком
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.