Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4
Сир можна використовувати адигейський. Для вегетаріанського варіанту сир можна замінити на тофу, а вершкове масло – на рослинне. Краще подавати з паровим або солодким рисом.
1. Поріжте імбир тонкою соломкою, а сир – кубиками по 1,5 см.
2. Розтопіть масло на повільному вогні. Покладіть в нього імбир і зубчики часнику. Потримайте на середньому вогні 5-7 хвилин, так, щоб масло просочилося імбиром. Додайте коріандр і кмин, збільште вогонь до максимуму і посмажте 3-4 хвилини.
3. Додайте сир в сковорідку. Смажте, постійно помішуючи, 3-4 хвилини на великому вогні, щоб він схопився. Не знімаючи з вогню, посипте каррі і чорним перцем за смаком.
4. Обсмажте до золотистої скоринки.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
• Сир домашній – 400 г
• Корінь імбиру свіжий – 150 г
• Часник – 3 зубчики
• Масло вершкове – 50 г
• Насіння коріандру– 2 ст. л
• Насіння кмину – 0,5 ч. л
• Куркума – 1 ст. л
• Перець чорний мелений – за смаком