Бразильські ласощі – цукерки Брігадейро
Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 6
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар Хосе Антоніо Руїз. Завдяки його чудовому майстер-класу ми навчилися готувати бразильські ласощі – цукерки Брігадейро. Спробуйте приготувати, адже в рецепті немає нічого складного.
А в приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. :)
варить сгущенку – в магазинной слишком много сахара! Смешать молоко, сахар и ванильную палочку (ванильный сахар) в кастрюле с толстым дном. На среднем огне довести молоко до кипения, уменьшить огонь. Постоянно помешивая, варить около 50 минут.
1. Зварити згущене молоко – в магазинній занадто багато цукру! Змішати молоко, цукор і ванільну паличку (ванільний цукор) в каструлі з товстим дном. На середньому вогні довести молоко до кипіння, зменшити вогонь. Постійно помішуючи, варити близько 50 хвилин.
2. Додати соду. Постійно помішуючи, уварювати ще 10 хвилин.
3. Додати в масу вершкове масло і какао. Уварити до потрібної консистенції.
4. Охолодити до кімнатної температури. Потім відправити в холодильник на 20 хвилин.
5. Сформувати кульки і обкачати в присипці. Врахуйте, що перед обкаткою потрібно дозволити цукеркам трохи постояти при кімнатній температурі.
6. Готові цукерки прибрати ще на годину в холодильник до повного застигання маси.
Смачного!
-
Варені яйця в маринаді
-
Стракотто з яловичих щік
Готовит: Все буде добре
-
Судак під шубою
Готовит: Все буде добре
-
Китайські булочки
Готовит: Все буде добре
-
Різотто з сиром
Готовит: Все буде добре
-
Свиняча селезінка в виноградному листі
Готовит: Все буде добре
-
Кнотси з бринзою і соусом песто
Готовит: Все буде добре
-
Пиріг з бадилля редиски
Готовит: Все буде добре