Різотто з сиром
Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 2
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" учасниця «МайстерШеф Діти 2» Ксенія Слобідська. Вона запропонувала недорогий рецепт різотто з сиром. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Давайте спробуємо його приготувати разом! ;)
1. Рис промити 6-10 разів, замочити на 2 години, вилити рідину через друшляк і дати висохнути.
2. Нарізати цибулю дрібним кубиком і обсмажити разом з часником і чебрецем.
3. Забрати чебрець через дві хвилини і додати рис.
4. Додати вершки, потім молоко, почекати кілька хвилин, щоб випарувалася рідина.
5. Додати гарячий бульйон, після того, як перший раз додали рідину, дати їй закипіти. Протягом 2 хвилин не перемішувати.
6. Потім постійно перемішувати рис дерев'яною лопаткою і додавати поступово бульйон.
7. Варити до готовності 20-25 хвилин.
8. Додати три види натертого сиру: російський, брі та сметанковий.
9. У кінці посолити, додати перець, перемішати.
10. Прикрасити натертим голландським сиром і базиліком.
Смачного!
• Курячий бульйон (гарячий) – 0,5 л
• Рис – 180 г
• Вершки 20% – 0,5 склянки
• Цибуля – 1 шт
• Часник – 3 зуб
• Чебрець – гілочка
• Молоко – 0,25 склянки
• Сир Голландський – 50 г
• Сир бри – 50 г
• Сир Російський – 50 г
• Сир Сметанковий – 50 г
• Сіль, перець – за смаком
• Базилік – для прикраси
-
Мчаді – котлетки з кукурудзяної муки
-
Шоколадний мусc
Готовит: Катерина Артюхова
-
Весняний пиріг з румбамбарем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Стракотто з яловичих щік
Готовит: Все буде добре
-
Судак під шубою
Готовит: Все буде добре
-
Китайські булочки
Готовит: Все буде добре