Свиняча селезінка в виноградному листі
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар і легендарний ведучий кулінарного шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво. Він розповідає, що можна приготувати зі свинячої селезінки! У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Ох, як майстерно він управляється з продуктами ...
1. Очищену свинячу селезінку вимочити в холодній воді (30 хвилин), покласти в киплячу підсолену воду і прокип'ятити 5-7 хвилин.
2. На дно каструлі покласти нарізані кружальцями моркву, селеру, на них кубиком нарізану селезінку; посолити, поперчити, полити вершковим маслом і білим вином – тушкувати під кришкою в духовці (180 °С) приблизно 10 хвилин.
3. За цей час приготувати печериці: почистити, ретельно помити і обсмажити крупно нарізаними в невеликій кількості вершкового масла, потім посолити і поперчити. Додати білі гриби.
4. Овочеву масу, гриби і селезінку подрібнити в м'ясорубці, додати тертий сир. Загорнути фарш у виноградне листя, додати овочевий бульйон, тушкувати 10 хвилин в духовці.
5. Подавати блюдо з соусом «Ахі».
Смачного!
• свиняча селезінка – 400 г
• вершкове масло – 100 г
• печериці – 150 г
• відварені білі гриби – 100 г
• сир «Сметанковий» – 30 г
• овочевий бульйон – 1 л
• виноградне листя мариноване – 15 шт
• морква – 100 г
• корінь селери – 100 г
• сухе біле вино – 150 мл
• сіль, чорний перець – за смаком
• зелень (кінза, петрушка) – 50 г
-
Пиріг з фруктами
-
Овочі гриль з баварськими сосисками
Готовит: Ольга Драч
-
Капкейкі з шоколадним ганашем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Еклери con Crema pasticcera
Готовит: Катерина Артюхова
-
Прянички
Готовит: Юлія Кубрак
-
Ідеальний морквяний торт
Готовит: Настя Попандопулос
-
Біскотті з журавлиною і волоськими горіхами
Готовит: Настя Попандопулос
-
Банановий торт з ананасами і попкорном
Готовит: Настя Попандопулос
-
Чізкейк Нью-Йорк