Китайські булочки
Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 8
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" екстрасенс Олена Курилова. Вона привезла справжній рецепт китайських булочок баоцзи. А приготувати ці ласощі нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготуйте солодкі і солоні пиріжки, які ніколи не пригорять, у себе вдома!
1. Для початку приготуйте опару: змішайте тепле молоко, цукор і дріжджі і залиште їх в теплому місці на 10 хвилин, щоб рідина почала пінитися.
2. Поступово введіть в опару борошно, рослинне масло і щіпку солі і замішайте еластичне тісто.
3. Розділіть тісто на 3 рівні частини. В одну частину додайте сік шпинату, в другу – сік буряка. Третю частину залиште білою.
4. Приготуйте солону начинку: цибулю, моркву і капусту подрібніть і обсмажте на олії.
5. Окремо обсмажте свинячий фарш, посоліть і поперчіть його.
6. Змішайте фарш з обсмаженими овочами, додайте подрібнений часник, тертий імбир, соєвий соус, кмин, сіль і перець за смаком.
7. Приготуйте солодку начинку: подрібніть до однорідності волоські горіхи, родзинки, курагу і кунжут; Додайте в суміш ром або коньяк, мелений кардамон або гвоздику, перемішайте.
8. Розкачайте з тіста невеликі коржики, всередину покладіть солону начинку. Зліпити пиріжки, защіпнув краї в один хвостик.
9. Щоб зробити смугасті булочки з солодкою начинкою, розкачайте шматочки тіста трьох різних кольорів у смуги однакового діаметра.
10. Покладіть три шари тіста один на один, змащуючи їх рослинною олією.
11. Рівномірно розподіліть зверху солодку начинку і скачайте всі три шари разом в рулет.
12. Розріжте його ножем на частини 3-4 см шириною.
13. Накрийте пиріжки і булочки рушником і залиште їх на 20 хвилин, щоб вони піднялися і збільшилися вдвічі.
14. Приготуйте парову баню, використовуючи велике сіто або пелюсткову форму-пароварку.
15. Покладіть на неї зверху пиріжки і булочки і готуйте їх на пару 20 хвилин.
16. Для зберігання оберніть булочки харчовою плівкою і тримайте їх в холодильнику; розігрівайте протягом хвилини в мікрохвильовці.
Смачного!
Для тіста:
• борошно – 600 г
• тепле молоко – 120 мл
• свіжі дріжджі – 60 г
• цукор – 90 г
• рослинна олія – 60 мл
• дрібка солі
• теплий сік шпинату – 120 мл
• теплий сік буряка – 120 мл
Для солоної начинки:
• свинячий фарш – 300 г
• капуста – 300 г
• морква – 1 шт
• цибуля ріпчаста – 1 шт
• часник – 2 зубчики
• тертий імбир – 1 ч. л.
• соєвий соус – 2 ст. л.
• кмин – 1 ч. л.
• сіль, перець – за смаком
• рослинна олія для смаження
Для солодкої начинки
• волоський горіх – 50 г
• родзинки – 50 г
• курага – 50 г
• кунжут – 20 г
• ром або коньяк – 2 ст. л
• мелений кардамон або гвоздика – 1 ч. л.
-
Перепілки з овочами
-
Плов зі славного Ходжента
Готовит: Сергій Калінін
-
Тарт малиновий від Калини
Готовит: Сергій Калінін
-
Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко
Готовит: Все буде добре
-
Сімейний рецепт рулету з телятини
Готовит: Все буде добре
-
Судак під шубою
Готовит: Все буде добре