# Бразильські ласощі – цукерки Брігадейро

Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 6

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар Хосе Антоніо Руїз. Завдяки його чудовому майстер-класу ми навчилися готувати бразильські ласощі – цукерки Брігадейро. Спробуйте приготувати, адже в рецепті немає нічого складного.

А в приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. :)

варить сгущенку – в магазинной слишком много сахара! Смешать молоко, сахар и ванильную палочку (ванильный сахар) в кастрюле с толстым дном. На среднем огне довести молоко до кипения, уменьшить огонь. Постоянно помешивая, варить около 50 минут.

1. Зварити згущене молоко – в магазинній занадто багато цукру! Змішати молоко, цукор і ванільну паличку (ванільний цукор) в каструлі з товстим дном. На середньому вогні довести молоко до кипіння, зменшити вогонь. Постійно помішуючи, варити близько 50 хвилин.

2. Додати соду. Постійно помішуючи, уварювати ще 10 хвилин.

3. Додати в масу вершкове масло і какао. Уварити до потрібної консистенції.

4. Охолодити до кімнатної температури. Потім відправити в холодильник на 20 хвилин.

5. Сформувати кульки і обкачати в присипці. Врахуйте, що перед обкаткою потрібно дозволити цукеркам трохи постояти при кімнатній температурі.

6. Готові цукерки прибрати ще на годину в холодильник до повного застигання маси.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• молоко – 400 мл

• цукор –  120 г

• ванільна паличка (або 10 г ванільного цукру)

• сода – 0,5 ч. л.

• вершкове масло – 25 г

• какао – 4 ст. л.


Присипка:

• кокосова стружка

• какао

• мелені горіхи

• кунжут