• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Кнотси з бринзою і соусом песто
#

Кнотси з бринзою і соусом песто

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" телеведуча і світська левиця Світлана Вольнова, яка розповіла, як приготувати страву з кропиви, оригінальна ресторанна подача закуски зачарує кого завгодно. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Давайте спробуємо її приготувати разом! ;) 

1. Прокатати кропиву качалкою через серветку і бланшувати, щоб вона не палила.

2. Для начинки: змішати сир бринзу, горіхи, дрібно нарізану м'яту і спеції, додати оливкову олію, добре перемішати.

3. Вибрати велике листя кропиви (4-5 см). У центр кола викласти 1 ч. л. начинки.

4. Загорнути кропиву в мішечок, перев'язати пір'ям зеленого лука. 

5. Воду і вино 50/50 закип'ятити, мішечки з кропиви на ложці занурити в маринад на 10-15 секунд, дістати, викласти на блюдо. 

6. Остудити, подавати з соусом з кропиви: бланшероване листя кропиви подрібнити в блендері разом з іншими інгредієнтами і спеціями, додати оливкову олію.

 

Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• крапива – 300 г

• сир бринза – 100 г

• горіхи (подрібнені) – 50 г

• м'ята – 5 гілочок

• розмарин (сушений) – 3 г

• сіль, перець – за смаком

• зелена цибуля – 5 гілочок

• біле сухе вино – 100 г

• оливкова олія – 1 ч. л.


Для соусу песто з кропивою: 

• кропива бланширована – 3 ск

• часник – 3 зубчики

• горіхи (подрібнені) – 50 г

• твердий сир – 50 г

• базилік (свіжий) – 30 г

• оливкова олія – 60 мл

• лимонний сік – 2 ч. л.

• сіль, чорний або білий перець – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Кіш зі шпинатом та сиром
    Приготовить
    Кіш зі шпинатом та сиром

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Ідеальний морквяний торт
    Приготовить
    Ідеальний морквяний торт

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Вівсяне печиво з імбирем
    Приготовить
    Вівсяне печиво з імбирем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Крем-карамельні кошики
    Приготовить
    Крем-карамельні кошики

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Кольорові гарбузові вареники
    Приготовить
    Кольорові гарбузові вареники
  • Гарбузово-карамельна панна котта
    Приготовить
    Гарбузово-карамельна панна котта
  • Капкейкі з шоколадним ганашем
    Приготовить
    Капкейкі з шоколадним ганашем

    Готовит: Катерина Артюхова

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.