Кнотси з бринзою і соусом песто
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" телеведуча і світська левиця Світлана Вольнова, яка розповіла, як приготувати страву з кропиви, оригінальна ресторанна подача закуски зачарує кого завгодно. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Давайте спробуємо її приготувати разом! ;)
1. Прокатати кропиву качалкою через серветку і бланшувати, щоб вона не палила.
2. Для начинки: змішати сир бринзу, горіхи, дрібно нарізану м'яту і спеції, додати оливкову олію, добре перемішати.
3. Вибрати велике листя кропиви (4-5 см). У центр кола викласти 1 ч. л. начинки.
4. Загорнути кропиву в мішечок, перев'язати пір'ям зеленого лука.
5. Воду і вино 50/50 закип'ятити, мішечки з кропиви на ложці занурити в маринад на 10-15 секунд, дістати, викласти на блюдо.
6. Остудити, подавати з соусом з кропиви: бланшероване листя кропиви подрібнити в блендері разом з іншими інгредієнтами і спеціями, додати оливкову олію.
Смачного!
• крапива – 300 г
• сир бринза – 100 г
• горіхи (подрібнені) – 50 г
• м'ята – 5 гілочок
• розмарин (сушений) – 3 г
• сіль, перець – за смаком
• зелена цибуля – 5 гілочок
• біле сухе вино – 100 г
• оливкова олія – 1 ч. л.
Для соусу песто з кропивою:
• кропива бланширована – 3 ск
• часник – 3 зубчики
• горіхи (подрібнені) – 50 г
• твердий сир – 50 г
• базилік (свіжий) – 30 г
• оливкова олія – 60 мл
• лимонний сік – 2 ч. л.
• сіль, чорний або білий перець – за смаком
-
Кіш зі шпинатом та сиром
-
Капкейкі з шоколадним ганашем
Готовит: Катерина Артюхова
-
Вівсяне печиво з імбирем
Готовит: Юлія Кубрак
-
Ідеальний морквяний торт
Готовит: Настя Попандопулос
-
Крем-карамельні кошики
Готовит: Настя Попандопулос
-
Кольорові гарбузові вареники
-
Гарбузово-карамельна панна котта