• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Пиріг з бадилля редиски
#

Пиріг з бадилля редиски

Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 6

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар Артем Радучіч, який стверджує, що зелень навіть корисніше, ніж сам овоч! У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильнп поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Рецепт італійського пирога читайте трохи нижче. 

1. Масло розм'якшити, перетерти з цукром і яйцями.

2. Всипати борошно, змішане з сіллю і гашеною лимонним соком содою.

3. Швидко замісити тісто і поставити його на 1-2 години в холодильник.

4. Бадилля замочити в розчині солі 30 хвилин. Промити холодною водою, ошпарити окропом.

5. Видалити стебла, подрібнити, віджати від зайвої вологи.

6. Обсмажити з беконом, петрушкою і кропом.

7. Викласти тісто в роз'ємну форму, покласти начинку, залити яєчно-вершковою сумішшю.

8. Посипати тертим сиром або покласти нарізані шматочки і випікати в духовці до готовності 30 хвилин при 180 °С.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для начинки:

• Бадилля редиски  – 100 г

• Петрушка  –  100 г

• Кріп  – 100 г

• Яйце  – 5 шт

• Вершки – 400 мл

• Твердий сир Голландський – 200 г

• Бекон – 200 г


Для тіста:

• Борошно – 3 ск

• Вершкове масло – 300 г

• Цукор – щіпка

• Соль – щіпка

• Яйце – 1 шт

• Сода – на кінчику ножа

• Лимонний сік – 1 ст. л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Сімейний рецепт рулету з телятини
    Приготовить
    Сімейний рецепт рулету з телятини

    Готовит: Все буде добре

  • Варені яйця в маринаді
    Приготовить
    Варені яйця в маринаді

    Готовит: Все буде добре

  • Стракотто з яловичих щік
    Приготовить
    Стракотто з яловичих щік

    Готовит: Все буде добре

  • Судак під шубою
    Приготовить
    Судак під шубою

    Готовит: Все буде добре

  • Китайські булочки
    Приготовить
    Китайські булочки

    Готовит: Все буде добре

  • Різотто з сиром
    Приготовить
    Різотто з сиром

    Готовит: Все буде добре

  • Свиняча селезінка в виноградному листі
    Приготовить
    Свиняча селезінка в виноградному листі

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.