Стракотто з яловичих щік
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" Тетяна Литвинова. Вона ділиться з нами рецептом ситного італійського блюда - стракотто. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Дивлячись на апетитний результат ми нервово ковтаємо слину і беремо рецепт на озброєння, щоб приготувати його в цей же вечір.
1. Яловичі щоки обсмажити з усіх боків в суміші вершкового і оливкової олії, додавши часник і чебрець.
2. Підсмажені щоки викласти в сотейник.
3. Всі овочі і гриби нарізати і обсмажити на тій самій олії, прибравши часник і чебрець, 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
4. Влити вино. Довести до кипіння.
5. Перелити овочеву суміш в сотейник до щік і тушкувати 3 години.
6. Готові щоки витягнути і загорнути у фольгу.
7. Овочі у вині перебити блендером в соус.
8. На гарнір відварити картоплю і моркву в формі діжок.
9. Подавайте щоки з овочами, соусом і петрушкою.
Смачного!
• яловичі щоки – 400 г
• цибуля – 2 шт
• морква – 1 шт
• стебло селери – 200 г
• картопля – 2-3 шт
• оливкова олія – 50 мл
• петрушка – 20 г
• консервовані помідори – 400 г
• вино червоне сухе – 400 мл
• печериці – 100 г
• вершкове масло – 50 г
• часник – 1 зубчик
• чебрець – 1 гілочка
-
Вівсяне печиво з імбирем
-
Шоколадно-банановий крем
Готовит: Юлія Кубрак
-
Розумний пиріг
Готовит: Юлія Кубрак
-
Ідеальний морквяний торт
Готовит: Настя Попандопулос
-
Крем-карамельні кошики
Готовит: Настя Попандопулос
-
Великодні капкейкі
Готовит: Все буде добре
-
Сімейний рецепт рулету з телятини
Готовит: Все буде добре
-
Варені яйця в маринаді
Готовит: Все буде добре