# Свиняча селезінка в виноградному листі

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар і легендарний ведучий кулінарного шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво. Він розповідає, що можна приготувати зі свинячої селезінки! У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Ох, як майстерно він управляється з продуктами ...

1. Очищену свинячу селезінку вимочити в холодній воді (30 хвилин), покласти в киплячу підсолену воду і прокип'ятити 5-7 хвилин.

2. На дно каструлі покласти нарізані кружальцями моркву, селеру, на них кубиком нарізану селезінку; посолити, поперчити, полити вершковим маслом і білим вином – тушкувати під кришкою в духовці (180 °С) приблизно 10 хвилин. 

3. За цей час приготувати печериці: почистити, ретельно помити і обсмажити крупно нарізаними в невеликій кількості вершкового масла, потім посолити і поперчити. Додати білі гриби.

4. Овочеву масу, гриби і селезінку подрібнити в м'ясорубці, додати тертий сир. Загорнути фарш у виноградне листя, додати овочевий бульйон, тушкувати 10 хвилин в духовці.

5. Подавати блюдо з соусом «Ахі».


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• свиняча селезінка – 400 г

• вершкове масло – 100 г

• печериці – 150 г

• відварені білі гриби – 100 г

• сир «Сметанковий» – 30 г

• овочевий бульйон – 1 л

• виноградне листя мариноване –  15 шт

• морква –  100 г

• корінь селери –  100 г

• сухе біле вино – 150 мл

• сіль, чорний перець – за смаком

• зелень (кінза, петрушка) – 50 г