Пиріг з бадилля редиски Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 6 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар Артем Радучіч, який стверджує, що зелень навіть корисніше, ніж сам овоч! У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильнп поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Рецепт італійського пирога читайте трохи нижче.
1. Масло розм'якшити, перетерти з цукром і яйцями.
2. Всипати борошно, змішане з сіллю і гашеною лимонним соком содою.
3. Швидко замісити тісто і поставити його на 1-2 години в холодильник.
4. Бадилля замочити в розчині солі 30 хвилин. Промити холодною водою, ошпарити окропом.
5. Видалити стебла, подрібнити, віджати від зайвої вологи.
6. Обсмажити з беконом, петрушкою і кропом.
7. Викласти тісто в роз'ємну форму, покласти начинку, залити яєчно-вершковою сумішшю.
8. Посипати тертим сиром або покласти нарізані шматочки і випікати в духовці до готовності 30 хвилин при 180 °С.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для начинки:
• Бадилля редиски – 100 г
• Петрушка – 100 г
• Кріп – 100 г
• Яйце – 5 шт
• Вершки – 400 мл
• Твердий сир Голландський – 200 г
• Бекон – 200 г
Для тіста:
• Борошно – 3 ск
• Вершкове масло – 300 г
• Цукор – щіпка
• Соль – щіпка
• Яйце – 1 шт
• Сода – на кінчику ножа
• Лимонний сік – 1 ст. л.