# Пиріг з бадилля редиски

Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 6

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" шеф-кухар Артем Радучіч, який стверджує, що зелень навіть корисніше, ніж сам овоч! У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильнп поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Рецепт італійського пирога читайте трохи нижче. 

1. Масло розм'якшити, перетерти з цукром і яйцями.

2. Всипати борошно, змішане з сіллю і гашеною лимонним соком содою.

3. Швидко замісити тісто і поставити його на 1-2 години в холодильник.

4. Бадилля замочити в розчині солі 30 хвилин. Промити холодною водою, ошпарити окропом.

5. Видалити стебла, подрібнити, віджати від зайвої вологи.

6. Обсмажити з беконом, петрушкою і кропом.

7. Викласти тісто в роз'ємну форму, покласти начинку, залити яєчно-вершковою сумішшю.

8. Посипати тертим сиром або покласти нарізані шматочки і випікати в духовці до готовності 30 хвилин при 180 °С.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для начинки:

• Бадилля редиски  – 100 г

• Петрушка  –  100 г

• Кріп  – 100 г

• Яйце  – 5 шт

• Вершки – 400 мл

• Твердий сир Голландський – 200 г

• Бекон – 200 г


Для тіста:

• Борошно – 3 ск

• Вершкове масло – 300 г

• Цукор – щіпка

• Соль – щіпка

• Яйце – 1 шт

• Сода – на кінчику ножа

• Лимонний сік – 1 ст. л.