• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Великодні капкейкі
#

Великодні капкейкі

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 15

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" побувала Марина Шевченко. Вона провела захоплюючий майстер-клас з приготування порційних великодніх капкейків. А приготувати ці ласощі нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX. 

Здивуйте гостей незвичайним пасхальним частуванням;) 
 

Як приготувати опару:

1. У мисці змушати борошно і цукор, додати тепле молоко і сухі дріжджі.

2. Накрити миску рушником і поставити в тепле місце.
 

Як приготувати тісто:

1. Змішати яйця з цукром, ванільним цукром і сіллю. 

2. Окремо змішати борошно з розтопленим вершковим маслом.

3. Змішати з опарою. Замісити тісто.

4. Наповнити форми для кексів тістом на дві третини. Змастити збитими жовтками. Випікати при температурі 180 °C 20 хвилин.
 

Як зробити шоколадні «гнізда»:

1. Зварити цукровий сироп: розвести в сотейнику воду з цукром і помішути до тих пір, поки цукор не розтане. Довести до кипіння і зняти з вогню. 

2. Перелити сироп в контейнер і поставити його в морозильник на 2-3 години до загустіння.

3. Загорнути краї фольги до центру, щоб утворилася невелика кулька.

4. Дістати цукровий сироп з морозилки, а темперований шоколад залити в корнетик і нанести з нього на поверхню сиропу тонкі лінії навхрест з шоколаду. Акуратно підчепити їх знизу виделкою і викласти зверху на кульку з фольги. 

5. Шоколадні смужки складати під різним кутом на кульку з фольги, поки не утвориться гніздо.

6. Для закріплення всіх шарів – полити зверху на гніздо тонкі смужки шоколаду.

7. Після того, як гніздо застигне, перевернути його на тарілку і акуратно зняти кулька-серцевину з фольги. 

Ми впевнені, втіливши ці рецепти в життя Ви зробите пасхальне частування незабутнім;)


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для опари:

• сухі дріжджі – 120 мл

• сухие дрожжи – 5 г

• цукор – 1 ст. л.

• борошно – 1 ст. л.
 

Для тіста:

• вершкове масло – 100 г

• яйця – 2 шт

• жовтки – 2 шт

• цукор – 80 г

• ванільний цукор – 10 г

• сіль – 0,5 ч. л.

• борошно – 440 г
 

Для прикраси:

• цукор – 2 ск

• вода – 1 л

• темний темперований шоколад – 200 г

• збиті вершки

• кокосова стружка

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова Шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Плов зі славного Ходжента
    Приготовить
    Плов зі славного Ходжента

    Готовит: Сергій Калінін

  • Тарт малиновий від Калини
    Приготовить
    Тарт малиновий від Калини

    Готовит: Сергій Калінін

  • Гарне оформлення паски 1 частина
    Приготовить
    Гарне оформлення паски 1 частина

    Готовит: Все буде добре

  • Білі ковбаски за польським рецептом
    Приготовить
    Білі ковбаски за польським рецептом

    Готовит: Все буде добре

  • Гарне оформлення паски 2 частина
    Приготовить
    Гарне оформлення паски 2 частина

    Готовит: Все буде добре

  • Гарне оформлення паски 3 частина
    Приготовить
    Гарне оформлення паски 3 частина

    Готовит: Все буде добре

  • Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко
    Приготовить
    Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.