• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко
#

Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу «МастерШеф 5» Євген Клопотенко. Він знає, як приготувати смачний і дуже корисні яєчний лікер в домашніх умовах! У приготуванні цього лакомство нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. 

А ось і простий рецепт: 

1. Молоко довести до кипіння (95 °C), зняти з варильної поверхні, відставити у бік, щоб трохи охололо.

2. У глибокій мисці збити жовтки з цукром.

3. Продовжити помішувати на водяній бані до отримання кремоподібної маси.

4. Коли жовтки дійдуть до стану негустого соусу, обережно влити тепле молоко, продовжити збивати вінчиком.

5. Зняти з водяної бані, дати повністю охолонути і налити коньяк тонкою цівкою, перемішуючи вінчиком.

6. Розлити по стерилізованих пляшках і залишити в прохолодному місці (не в холодильнику, а в коморі, підвалі або на балконі) настоюватися на 3 дні. 

Пробуйте і дивуйтеся незвичайному, наповненому вітамінів смаку. 


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яєчний жовток – 4 шт

• цукор – 120 г

• молоко – 300 мл

• коньяк – 200 мл

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Телятина, тушкована з овочами
    Приготовить
    Телятина, тушкована з овочами
  • Шоколадний мусc
    Приготовить
    Шоколадний мусc

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Запечене сало з начинкою
    Приготовить
    Запечене сало з начинкою

    Готовит: Все буде добре

  • Гарне оформлення паски 1 частина
    Приготовить
    Гарне оформлення паски 1 частина

    Готовит: Все буде добре

  • Білі ковбаски за польським рецептом
    Приготовить
    Білі ковбаски за польським рецептом

    Готовит: Все буде добре

  • Гарне оформлення паски 2 частина
    Приготовить
    Гарне оформлення паски 2 частина

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.