• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Гарне оформлення паски 3 частина
#

Гарне оформлення паски 3 частина

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 1

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Світлана Панасюк, вона розповість, як правильно прикрасити паску глазур'ю і покаже, як техніка Айсінг використовується для розпису і створення об'ємних декоративних елементів. А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Глазур:

1. Залити 1 ч.л. желатину 2 ст.л. води і дати набрякнути.

2. У каструльку висипати 180 г цукру і налити зверху 4 ст.л. води, перемішати і поставити на маленький вогонь.

3. Основу необхідно постійно помішувати, поки цукор повністю не розчиниться. Після цього зняти з вогню, додати розпущений желатин, перемішати і одразу в гарячому вигляді збити міксером до білого і поки маса не стане густою і тягучою. 

4. Після того, як маса придбала необхідну консистенцію покрити нею паску з усіх боків за допомогою лопатки, дуже швидко, поки глазур не застигла (за 3 хвилини).

5. Ножем, змоченим в гарячій воді, вирівняти поверхню. Залишити застигати на півгодини.


Айсінг:

1. Додати в яєчний білок лимонний сік, перемішати.

2. Поступово вмішати цукрову пудру, доводячи до потрібної консистенції. 

3. Наносити малюнки безпосередньо на паску за допомогою кондитерського мішка. Пензликом в воді, розмити контури.

4. З айсінгом можна зробити фігурки. Для плоских елементів (листочки) нанесіть малюнок на файл для паперів і залиште застигати. Для метеликів також намалюйте їх плоскими на файлі і вкладіть його в книгу, тоді крильця піднімуться. Троянди висаджуйте на пергамент за допомогою кондитерського мішка зі скошеною насадкою. 

5. Приклеюйте застиглі фігурки на паску свіжим айсінгом.
 

Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Цукор – 180 г

• Желатин – 1 ч.л.

• Вода – 6 ст.л.

• Шпинатовий сік – 6 ст. л

•  Яєчний білок – 1 шт

• Лимонний сік – 0,5 ч.л.

• Цукрова пудра – 250 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Пиріжки з ягодами
    Приготовить
    Пиріжки з ягодами
  • Телятина, тушкована з овочами
    Приготовить
    Телятина, тушкована з овочами
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Голець, запечений з лимоном
    Приготовить
    Голець, запечений з лимоном
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.