• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Гарне оформлення паски 2 частина
#

Гарне оформлення паски 2 частина

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 1

  • #
  • #

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу "Кращий декоратор паски" Аліна Стеблянко. Вона навчить, як гарно прикрасити паску в техніці пастілаж. А приготувати цю красу нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Ганаш з білого шоколаду: 

1. Шоколад розтопіть на водяній бані, нагрійте вершки, ретельно перемішайте і збийте.

2. Покрийте ганашем верх паски. Це потрібно для кращого зчеплення пастілажа з поверхнею.
 

Пастілаж:

1. У холодну воду додати желатин, дати йому час, щоб він розпустився. 

2. На водяній бані розчинити желатин, постійно помішуючи.

3. Невеликими порціями (по 1 ст. л.) додавати цукрову пудру, поки маса не збереться в щільний ком, який не прилипає до рук.

4. Працювати з масою потрібно швидко, так як вона засихає миттєво (буквально через 2-3 хвилини) і може дати тріщини, чого нам абсолютно не потрібно. При замішуванні і розкачуванні руки і робочу поверхню необхідно посипати крохмалем. 

5. Склеїть сухі деталі з пастілажу сумішшю вологого пастілажа з яєчним білком.
 

Повторіть рецепт разом з нами і переконайтеся, що в ньому немає нічого складного;) 

Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Вершки – 60 г

• Білий шоколад – 100 г

• Желатин – 1 ст. л.

• Холодна вода – 2 ст. л.

• Цукрова пудра – 300 г

 

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Пиріжки з ягодами
    Приготовить
    Пиріжки з ягодами
  • Телятина, тушкована з овочами
    Приготовить
    Телятина, тушкована з овочами
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Голець, запечений з лимоном
    Приготовить
    Голець, запечений з лимоном
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.