Білі ковбаски за польським рецептом
Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 4
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" кулінарний блогер Вікторія Попін. Сьогодні постараємося приготувати запечені білі ковбаски, вони підійдуть до столу на будь-яке свято. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
1. Всі інструменти і м'ясо охолодити в холодильнику.
2. М'ясо та сало подрібнити в м'ясорубці на крупній насадці. Ще раз поставити до морозилки на 20 хвилин.
3. Змішати сіль, лід і фарш. Подрібнити повторно в м'ясорубці на більш дрібній насадці.
4. Додати мелений перець, мускатний горіх, гірчицю і сухе молоко. Перемішати.
5. Отриманим фаршем наповнити підготовлені свинячі кішки.
6. Варити при температурі 75-80 °С 15-20 хвилин.
7. Перекласти готову ковбаску в миску з льодом, щоб зупинити процес теплової обробки.
8. Очистити 6 цибулин і нарізати тонкими однаковими півкільцями. Тушкувати цибулю на сковороді протягом 50 хвилин в 3 ст. ложках рослинної олії.
9. На кожній ковбаці зробити по 5 надрізів, разом з томленою цибулею запікати в духовці, розігрітій до 180 °С до рум'яної скоринки близько 20 хвилин.
10. За 5 хвилин до кінця приготування скористатися функцією гриля.
Готово! Тепер можна сміливо пригощати блюдом друзів на Вашій домашній вечірці;)
Смачного!
• теляча лопатка – 450 г
• свиняче спинне сало – 350 г
• сіль – 20 г
• колотий лід – 225 г
• білий мелений перець – 1 ч. л.
• мелена гірчиця – 1 ч. л.
• мускатний горіх – щіпка
• сухе молоко – 25 г
• очищені свинячі кишки – 2 м
• цибуля – 6 шт
• рослинна олія – 3 ст. л.