Запечене сало з начинкою
Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 7
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою Історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" кулінар Сергій Никоненко. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильня поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Давайте спробуємо приготувати запечене сало з різноманітними начинками, тим більше, що ця закуска стане дуже смачним частуванням святкового столу.
1. Готуємо сало (розрізаємо на невеликі шматки по 8-10 см).
2. Готуємо спеції для «зеленого вкраплення» сала (змішати подрібнений кріп, петрушку з орегано і подрібнений запашний перець).
3. Зробити «червону начинку для сала» (змішати подрібнені шматочки в'ялених помідорів з сухою аджикою, чорним перцем).
4. Зробити «жовту горіхову начинку» (змішати подрібнені волоські горіхи з куркумою, мускатним горіхом з подрібненим часником).
5. Зробити в шматках сала наскрізні 3 дірки для трамбування кольоровию начинки (отвори можна зробити ножем для видалення серцевини з яблук).
6. Кожний отвір в шматках сала заповнити начинкою різних кольорів. Залишити на 30 хвилин для маринування.
7. Добре посолити сало. Запакувати шматочки сала в зіп-пакет або харчову плівку і варити 1 годину.
8. Відварити лушпиння цибулі 20 хвилин, після чого укласти сало в відвар на 6 годин.
9. Готове фаршироване сало зберігати в холодильнику.
Смачного ;)
• Сало – 800 г
• Сіль – 60 г
• Спеції (по 1 ч. л. кожної) – кріп, петрушка, орегано, запашний перець, в'ялені помідори, суха аджика, мелений чорний перець, волоські горіхи, куркума, часник, мелений мускатний горіх і лушпиння від червоної цибулі