Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу «МастерШеф 5» Євген Клопотенко. Він знає, як приготувати смачний і дуже корисні яєчний лікер в домашніх умовах! У приготуванні цього лакомство нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
А ось і простий рецепт:
1. Молоко довести до кипіння (95 °C), зняти з варильної поверхні, відставити у бік, щоб трохи охололо.
2. У глибокій мисці збити жовтки з цукром.
3. Продовжити помішувати на водяній бані до отримання кремоподібної маси.
4. Коли жовтки дійдуть до стану негустого соусу, обережно влити тепле молоко, продовжити збивати вінчиком.
5. Зняти з водяної бані, дати повністю охолонути і налити коньяк тонкою цівкою, перемішуючи вінчиком.
6. Розлити по стерилізованих пляшках і залишити в прохолодному місці (не в холодильнику, а в коморі, підвалі або на балконі) настоюватися на 3 дні.
Пробуйте і дивуйтеся незвичайному, наповненому вітамінів смаку.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• яєчний жовток – 4 шт
• цукор – 120 г
• молоко – 300 мл
• коньяк – 200 мл