# Фірмовий яєчний лікер від Євгена Клопотенко

Час приготування: 20 хвилин | Кількість порцій: 4

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" переможець конкурсу «МастерШеф 5» Євген Клопотенко. Він знає, як приготувати смачний і дуже корисні яєчний лікер в домашніх умовах! У приготуванні цього лакомство нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. 

А ось і простий рецепт: 

1. Молоко довести до кипіння (95 °C), зняти з варильної поверхні, відставити у бік, щоб трохи охололо.

2. У глибокій мисці збити жовтки з цукром.

3. Продовжити помішувати на водяній бані до отримання кремоподібної маси.

4. Коли жовтки дійдуть до стану негустого соусу, обережно влити тепле молоко, продовжити збивати вінчиком.

5. Зняти з водяної бані, дати повністю охолонути і налити коньяк тонкою цівкою, перемішуючи вінчиком.

6. Розлити по стерилізованих пляшках і залишити в прохолодному місці (не в холодильнику, а в коморі, підвалі або на балконі) настоюватися на 3 дні. 

Пробуйте і дивуйтеся незвичайному, наповненому вітамінів смаку. 


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яєчний жовток – 4 шт

• цукор – 120 г

• молоко – 300 мл

• коньяк – 200 мл