Вишнево-огірковий суп Чріантелі по-грузинськи
Час приготування: 1 год. 20 хв. | Кількість порцій: 4-8
Чим спекотніше дні, тим більше хочеться з'їсти чогось простого і охолоджуючого і на такий випадок в шеф-кухаря Дмитра Горовенко є відмінний варіант - вишнево-огірковий суп Чріантелі. Сьогодні Дмитро розкриє незвичайний рецепт і в цьому йому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .
Готуємо суп:
1. Вишні без кісточок подрібнити до однорідної консистенції і протерти через капроновое сито.
2. Додати в вишневий сік сіль, подрібнений часник, перець і зелень.
3. Прибрати в холодильник для настоювання і охолодження на 1 годину.
4. В охолоджений суп додати дрібно нарізані огірки і пір'я зеленої цибулі.
Для приготування морозива з вишневої макухи:
1. Змішати молоко, макуху і цукор.
2. Заморозити.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для супу:
• вишні – 1 кг
• часник – 1-2 зубчики
• зелена цибуля
• огірки – 2 шт.
• зелень (кінза, естрагон, кріп, петрушка, м'ята)
• сіль, перець, спеції (бадьян)
• перець чілі
Для морозива:
• макуха вишні
• молоко
• цукор